Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Freimanim 23 punkti un viena uzvara līdz zeltam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Freimanim 23 punkti un viena uzvara līdz zeltam
Rolands Freimanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vienas uzvaras attālumā no Igaunijas zelta atrodas Tallinas "Kalev/Cramo", kas šovakar izbraukumā ar 77:62 pieveica Tartu "Rock". Latvietis Rolands Freimanis izcēlās ar 23 punktiem.

Tallinas "Kalev/Cramo", kas uzvarēja abās savā laukumā aizvadītajās spēlēs, bet piekāpās izbraukuma mačā, pirmajā puslaikā ieguva septiņu punktu pārsvaru. Taču galvenais izrāviens tika izdarīts trešajā ceturtdaļā, kad pretinieku grozā tika raidīti 26 punkti un pārsvars palielināts līdz +17.

Pēdējās desmit minūtēs notika spēku taupīšana, līderiem laukumā pavadot mazāk laika, un tas ļāva laukuma saimniekiem, Tartu "Rock" basketbolistiem, pietuvoties. Tomēr izglābties neizdevās - "Kalev/Cramo" izcīnīja panākumu ar 77:62 un sērijā panāca 3-1. Igaunijas zelts tiks vienībai, kura izcīnīs četrus panākumus.

Rolands Freimanis laukumā pavadītajās 30 minūtēs guva 23 punktus (4/6 soda metieniem, 5/7 divpunktu un 3/7 tālmetienos), kas kļuva par otro labāko rādītāju uzvarētāju rindās, un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, šajā rādītājā ieņemot pirmo vietu visu basketbolistu vidū.

Izmantotie resursi:
Eesti Korvpalliliit

     [+] [-]

, 2016-05-25 22:53, pirms 8 gadiem
un 1. vieta Top5 momentos. (gan laikam iepriešējā kārtā)
https://www.youtube.com/watch?v=Mlz...