Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bilbao jau lūkojas nākamajā sezonā

Bilbao jau lūkojas nākamajā sezonā
Jānis Blūms
Foto: Aitor Arrizabalaga

Spānijas basketbola klubs "Bilbao Basket", kuru šosezon pārstāvēja latviešu saspēles vadītājs Jānis Blūms, jau sācis darbu pie nākamās sezonas komandas sastāva veidošanas. Pagaidām nav zināms, vai tajā būs arī Blūms.

Pirms nepilnas nedēļas sezona beidzās Spānijas astotajam spēcīgākajam klubam "Bilbao Basket", kuru šosezon pārstāvēja arī Jānis Blūms. Pagaidām ir liela neskaidrība attiecībā uz Bilbao komandas nākamās sezonas sastāvu. Runājot par Blūmu, pagaidām Bilbao klubs vēl neko nav izlēmis. Kā pagājušajā nedēļā rakstīja elmundodeportivo.es, tad Bilbao varētu paturēt Blūmu, ja viņa vietā netiks atrasts kas labāks.

Izskanēja informācija, ka Bilbao interesējoties par šīssezonas cita ACB kluba "Richo Manresa" saspēles vadītāja Havi Rodrigeza pakalpojumiem. Rodrigezs šosezon vidēji spēlē guva 6,8 punktus, atdeva 6,1 rezultatīvu piespēli un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas. Acīmredzot Blūma noskaidrosies tuvākajās nedēļās. Jāpiebilst arī, ka Bilbao klubs varētu piesaistīt amerikāņu centru Braienu Kasvortu, kurš šosezon spēlēja Spānijas otrajā līgā. 2007./2008. gada sezonā Kasvorts spēlēja igauņu klubā Tartu "Rock" un vēl pirms šīs sezonas par viņu interesējās arī Latvijas klubs "Barons/LMT".

Izmantotie resursi:
elmundodeportivo.es
marca.com
solobasket.com

  +3 [+] [-]

, 2009-05-25 14:05, pirms 15 gadiem
Uz ASK!

     [+] [-]

, 2009-05-25 14:06, pirms 15 gadiem
Haiva rakstīja: Uz ASK!

     [+] [-]

, 2009-05-25 15:31, pirms 15 gadiem
Haiva rakstīja: Uz ASK!
Laikam esi izkūkojis. Ko viņš tur darīs ? Jāpaliek vai jāiet uz kādu vēl labāku klubu