Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bērziņa komandas biedrs - kārtas vērtīgākais

Bērziņa komandas biedrs - kārtas vērtīgākais
Džeralds Fičs
Foto: acb.com

Spānijas basketbola kluba Madrides "Fuenlabrada", kuru pārstāv Latvijas basketbolists Kaspars Bērziņš, aizsargs Džeralds Fičs atzīts par ACB līgas kārtas vērtīgāko spēlētāju.

Aizvadītajā nedēļā "Fuenlabrada" tikās ar "CB Murcia", piedzīvojot zaudējumu ar 71:98. Lielisku sniegumu "Fuenlabrada" sastāvā aizvadīja amerikāņu aizsargs Džeralds Fičs, kurš izcēlās ar 26 punktiem (2p 9/9, 3p 1/5, soda metieni 5/8), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kas kopsummā deva 30 efektivitātes punktus. Ar šādu sniegumu Fičs kļuva par ACB līgas kārtas vērtīgāko spēlētāju.

Šādu godu Fičs izpelnās jau ceturto reizi šosezon. Ar 20,5 punktiem vidēji spēlē Fičs ir arī ACB līgas rezultatīvākais spēlētājs, bet efektivitātē viņš ir otrais. Fičs vidēji spēlē savāc 19,7 efektivitātes punktus, kas ir tikai mazāk kā "Caja Laboral" centram Tjāgo Spliteram (vidēji 21,6 efektivitātes punkti).

Džeralds Fičs darbībā

Izmantotie resursi:
acb.com