Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Cipruss atgriežas Rakveres "Tarvas"

Andrejs Siliņš

Cipruss atgriežas Rakveres "Tarvas"
Kaspars Cipruss
Foto: Edgars Vaivads

Bijušais Latvijas valstsvienības centra spēlētājs Kapars Cipruss vienojies par līguma parakstīšanu ar Igaunijas vienību Rakveres "Tarvas", kur jau spēlējis iepriekš un kur regulāri spēlē latviešu basketbolisti.

Komandas galvenais treneris Andress Sobra atklājis, ka komandā atgriezīsies Cipruss, kurš klubā spēlējis jau iepriekš. Pagājušo sezonu Cipruss iesāka "Jēkabpils" rindās, bet vēlāk pievienojās "Valmierai". Vidzemes kluba rindās Cipruss Baltijas līgā vidēji guva 7,1 punktu un izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas. Latvijas čempionātā 211 centimetrus garais spēlētājs vidēji guva 5,9 punktus un izcīnīja 6,1 bumbu zem groziem.

Pagājušajā sezonā "Tarvas" spēlēja Juris Umbraško un Māris Ļaksa, ar kuriem tiekot veiktas pārrunas par līgumu pagarināšanu, atklāja Sobre. Tāpat Rakveres vienībā tiekot pārbaudīti arī citi latviešu gados jaunāki basketbolisti - viens jau devies projām, bet lēmumu par otra paturēšanu vai nepaturēšanu pieņemšot nākamnedēļ.

Tāpat dzimtenē atgriezies 20 gadus vecais igauņu talants Martins Jurtoms, kurš pagājušās sezonas vidū pievienojās Itālijas "Enel Brindisi". Izgājis laukumā vien divās spēlēs un punktus A sērijā negūstot, Jurtoms atgriezies mājās, pievienojoties "Tarvas".

Tikmēr savulaik Rakverē spēlējušais Reinars Halliks pēc divām sezonām Rumānijā arī atgriezies dzimtenē. 208 centimetrus garais spēka uzbrucējs parakstījis līgumu ar Igaunijas čempioni Tallinas "Kalev/Cramo".

Izmantotie resursi:
Postimees Sport: Värsked spordiuudised Eestist...

     [+] [-]

, 2014-08-24 13:14, pirms 10 gadiem
Savus 2-4k eiro mēnesī dabūs, kredīts tak jāatdod
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-24 13:56, pirms 10 gadiem
vēl perspektīvs?

     [+] [-]

, 2014-08-24 16:40, pirms 10 gadiem
Ko lai saka par Ciprusu pern Valmiera? Bija dazas speles, kad Cipa bija kings, bet biezi ari tads nekads... Tiesa, pec ta maza sirds zvanina, kas vinam gadijas, neko baigi vis nepaskriesi... Fantastika bija ar soda metieniem - treninos it ka metis esot ar 80 procentu precizitati, bet speles sanaca biezak 20... Bet lai veicas Cipam pie estipoisiem, Valmierai, ja sanaks, bus 2 gb. 216 cm zem groziem, un krietni jaunakos gados.

     [+] [-]

, 2014-08-25 15:17, pirms 10 gadiem
Laksa and Umbraško also continue in Rakvere. Most clubs in Estonia face financial difficulties, since Estonian Tax and Customs Board demands taxes from wages. When Cipruss used to get ~2000€, now he gets 1500€ tops.