Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksiks tukšā, komanda Francijā pārtrauc trīs zaudējumu sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kuksiks tukšā, komanda Francijā pārtrauc trīs zaudējumu sēriju
Rihards Kuksiks
Foto: victorialibertas.it

Trīs neveiksmju sēriju Francijas "Pro B" līgā pārtraukusi latviešu basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētā "Evreux", kas viesos ar 81:68 apspēlēja turnīra pastarīti "Charleville-Mézières".

Kā izšķirošās šajā mačā izrādījās otrā (24:12) un trešā (22:15) ceturtdaļas pēc kurām "Evreux" savā rīcībā ieguva stabilu 21 punkta pārsvaru - 66:45. Pēdējā ceturksnī laukumā dominēja "Charleville-Mézières", tomēr mājiniekiem, kam šis bija 23. zaudējums aizvadītajās 29 cīņās izlieto ūdeni sasmelt neizdevās - 68:81.

"Evreux" pēc nospēlētām 29 kārtām ar bilanci 13-16 Francijas pēc spēka otrajā līgā ieņem 11. pozīciju, no play-off zonas atpaliekot par vienas uzvaras tiesu.

Rihards Kuksiks uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 13 minūtes, punktus gūt nespējot (0/3 - 3p.), taču savācot vienu atlēkušo bumbu, vienu reizi pārkāpjot noteikumus un pieļaujot vienu kļūdu.

Latviešu basketbolistam "Evreux" šosezon ir jau trešā komanda. Iepriekš Kuksiks pameta Kēdaiņu "Neveži" un Itālijas A Sērijas komandu Pezāro "Victoria Libertas".

Izmantotie resursi:
Dernière journée - Pro B – LNB.fr