Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vaikulim uzvara pagarinājumā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vaikulim uzvara pagarinājumā
Raimonds Vaikulis (#25) ar komandas biedriem.
Foto: mbc.mk.ua

Šodien uzvaru Ukrainas Superlīgas regulārā turnīra spēlē izcīnīja Raimonda Vaikuļa pārstāvētā ''MBC Mykolaiv'', kas izbraukumā mača pagarinājumā tika galā ar Južnijas ''Himik'' – 84:78.

Raimonds Vaikulis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 30 minūtes, gūstot desmit punktus (divpunktnieki – 1/6, tālmetieni – 1/4, soda metieni – 5/6), izcīnot trīs bumbas zem groziem un izpildot četras rezultatīvas piespēles (labākais rādītājs komandā). Tāpat Vaikuļa rēķinā divas personīgās piezīmes, trīs kļūdas un pieci efektivitātes koeficienta punkti.

Teicamu spēli ''Mykolaiv'' rindās aizvadīja amerikāņu centra spēlētājs Daniels Makklintoks, kurš savulaik spēlējis arī BK ''Ventspils'' sastāvā. Šīs dienas mačā amerikānis guva guva 27 punktus, izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un bloķēja trīs pretinieku metienus.

Vakar zaudējumu Ukrainas Superlīgā piedzīvoja Juris Umbraško un viņa ''Dņipro-Azot'', kas ar 74:82 piekāpās ''Hoverla''. Juris mačam tika pieteikts, bet laukumā tā arī neizgāja.

Izmantotie resursi:
sl.ukrbasket.net