Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Janičenoks atgriežas ar 7 punktiem

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Janičenoks atgriežas ar 7 punktiem
Kristaps Janičenoks
Foto: reyer.it

Šodien savu pirmo spēli pēc rokas traumas apārstēšanas Itālijas A2 sērijas regulārajā turnīrā aizvadīja Kristaps Janičenoks, kura pārstāvētā Venēcijas ''Umana Reyer'' ar rezultātu 61:74 piekāpās ''Bialetti Scafati'' vienībai.

Atgādinām, ka nesen viens no Latvijas izlases līderiem guva nepatīkamu rokas savainojumu, kā rezultātā izlaida pāris spēles. ''"Tautas valodā runājot, atlocīju pirkstus katru uz savu pusi," paskaidro Janičenoks, kurš nu jau ir atgriezies laukumā.

Šīs dienas mačā Kristaps laukumā devās no rezervistu soliņa un nospēlēto 20 minūšu laikā guva septiņus punktus (divpunktnieki - 2/3, tālmetieni -1/3), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva divas kļūdas, saņēma divas personīgās piezīmes un izprovocēja pretinieku uz vienu noteikumu pārkāpumu. Kopsummā Kristapam divi efektivitātes punkti.

Izcīnot tikai piecas uzvaras 17 nospēlētajās spēlēs, Janičenoka ''Umana Reyer'' Itālijas A2 sērijas kopvērtējuma tabulā ieņem 14. pozīciju 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
legaduebasket.it

  +3 [+] [-]

, 2010-01-24 22:05, pirms 14 gadiem
aši ticis uz pekām, komandai gan smagi neiet...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-01-25 00:32, pirms 14 gadiem
Pirms sezonas es sapratu, ka bija doma, ka uzvarēs līgu un tiks uz augstāko. Nesaprotu, kas īsti par vainu. Sponsori var arī pagriezt muguru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja