Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Valka/Valga" zaudē Igaunijas 1/4fināla trešajā spēlē, Butjankovam 19+11 superlīgas pusfinālā

Andrejs Siliņš

"Valka/Valga" zaudē Igaunijas 1/4fināla trešajā spēlē, Butjankovam 19+11 superlīgas pusfinālā
Artjoms Butjankovs
Foto: spartakbasket.ru

Pirmdien Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla trešajā spēlē Kristapa Zieda un Kārļa Večena trenētā "Valka/Valga", ko pārstāv arī vairāki latviešu basketbolisti, piedzīvoja zaudējumu "Parnu" komandai, savukārt pie pirmās uzvaras Krievijas superlīgas pusfinālā tika Artjoms Butjankova pārstāvētā Vladivostokas "Spartak Primorye".

Igaunija

Igaunijas čempionāta ceturtdaļfinālā atkal iedzinējos nonākusi Kristapa Zeida un Kārļa Večena trenētā "Valka/Valga", kas sērijas trešajā spēlē ar rezultātu 60:64 savā laukumā piekāpās Pērnavas "Sadam" vienībai. Līdz ar to sērijā rezultāts nu kļuvis 1-2, bet nākamais mačs paredzēts ceturtdienas vakarā Pērnavā.

Valgas/Valgas komandas rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Māris Ziediņš, kuram arī sešas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un septiņi izprovocēti pārkāpumi. Toms Leimanis guva 14 punktus un veica četras piespēles, Kristapam Migliniekam desmit punkti. Uz maiņu nākušais Edgars Lasenbergs pievienoja četrus punktus, sešas bumbas un trīs piespēles, Elvijs Mičulis guva piecus punktus, bet Niks Višņēvičs laukumā netika sūtīts.

Krievija-2

Krievijas superlīgas pusfināla sērijas otrajā spēlē uzvaru izcīnīja Vladivostokas "Spartak Primorye", kas savā laukumā ar 94:79 pieveica Revdas "Temp Sumz". Sērijā līdz trim panākumiem rezultāts nu kļuvis neizšķirts (1-1). Nākamās divas spēles norisināsies Revdā ceturtdien un sestdien.

Artjoms Butjankovs uzvaru sekmēja ar 19 punktiem (2p. 5/7, 3p. 1/1, s.m. 6/6), 11 atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām un pieciem izprovocētiem pārkāpumiem. Tāpat spēka uzbrucējam trīs kļūdas un trīs personiskās piezīmes. Artjomam esot laukumā, komanda guva par trim punktiem vairāk nekā ielaida.

     [+] [-]

, 2018-04-23 21:16, pirms 6 gadiem
Lēnāka par lēnajiem igauņiem izrādās - LBS, jeb Latvijasbasketbola līga, kura vēl pat nav sākusi spēlēt PO!

     [+] [-]

, 2018-04-23 21:52, pirms 6 gadiem
pinkainis rakstīja: Lēnāka par lēnajiem igauņiem izrādās - LBS, jeb Latvijasbasketbola līga, kura vēl pat nav sākusi spēlēt PO!
priekš PO nedaudz par ātru ir