Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blaus 11 punktiem pievieno astoņas atlēkušās un sešas piespēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Blaus 11 punktiem pievieno astoņas atlēkušās un sešas piespēles
Lauris Blaus
Foto: fbu.ua

Ukrainas Superlīgas spēlē "Odesa" izbraukumā ar 72:88 piekāpās "Cherkaski Mavpy". Lauris Blaus zaudētāju rindās laukumā pavadīja visilgākās minūtes, gūstot 11 punktus.

Lauris Blaus laukumā devās starta pieciniekā un nospēlēja 32 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā guva 11 punktus. Latvietis realizēja piecus no desmit divpunktu metieniem, kā arī vienu no diviem soda metieniem. Tāpat Blaus izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas (vienu – uzbrukumā) un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš pārtvēra vienu bumbu un bloķēja vienu metienu, taču divreiz kļūdījās. Laukumā atrodoties latvietim, "Odesa" iemeta par 11 punktiem mazāk nekā pretinieki.

"Cherkaski Mavpy" pamatus uzvarai ielika jau pirmajā ceturtdaļā, kurā ieguva desmit punktu pārsvaru, bet līdz puslaika pārtraukumam tas sasniedza jau 14 punktus. Cīņas turpinājumā "Odesa" basketbolistiem nebija pa spēkam lauzt spēles gaitu. Ar 11 uzvarām un 17 zaudējumiem latvieša pārstāvētā komanda ieņem piekto vietu astoņu vienību konkurencē, kamēr "Cherkaski Mavpy" ir divas pozīcijas augstāk, taču ar daudz labāku bilanci – 19 uzvaras un astoņas neveiksmes.