Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kambala: "Man patīk Porziņģa darbības ārpus basketbola"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kambala: "Man patīk Porziņģa darbības ārpus basketbola"
Kaspars Kambala
Foto: kibrisgazetesi.com

Ziemeļkipras kluba Nikosijas "Yakin Dogu Universitesi" basketbolists Kaspars Kambala (37) sarunā ar žurnālu "Klubs" atklāj, ka nevēlas jaukt politiku un sportu. Vasarā daudz sekojis olimpiskajām spēlēm. Augstu vērtē mūsu Kristapu Porziņģi.

Pieredzējušais basketbolists vasarā diezgan daudz skatījās Riodežaneiro olimpiskās spēles. "Nesaprotu, kādēļ tik ļoti jāuztraucas par to, ka Latvija šogad olimpiādē palika bez medaļām. Atlēti taču cīnījās. Var taču vienreiz gadīties, ka forma, kurai uz to mirkli jābūt pašai labākajai, var tāda arī nebūt. Tomēr visiem ir tik svarīgi, lai būtu tā medaļa," prāto Kambala.

Nacionālajā basketbola asociācijā priecē Kristaps Porziņģis. "Viņš man tiešām ļoti patīk. Visvairāk tas, ko viņš dara ārpus basketbola - ar laukumiem, palīdzot treneriem un citām lietām," norāda Ziemeļkipras komandas basketbolists.

Ziemeļkipras Turku republika jau 1983. gadā pasludināja neatkarību, taču starptautiski tā nav atzīta un tiek uzskatīta par okupētu teritoriju, kas atkarīga no Turcijas. Politiku un sportu nevajag jaukt? "Sportisti negrib būt saistīti ar politiku un uzņemties atbildību, bet politiķi tik un tā atrod veidu, kā izmantot sportistus, lai pievērstu sev uzmanību," saka sportists.

Turcijā nesen notika apvērsuma mēģinājums. Uztraucies par to? "Nē, kādēļ? Es braucu uz turieni sportot," norāda Kaspars Kambala, kurš vairākas sezonas spēlējis Turcijā. "Kāds nupat teica, ka notikušais esot palīdzējis saliedēt Turcijas tautu. Apvērsuma laikā cilvēki esot izgājuši ielās un bijuši gatavi aizsargāt savu valsti. Bet visi priecīgi, ka tas ir beidzies."

Izmantotie resursi:
Žurnāls "Klubs"

  -2 [+] [-]

, 2016-10-22 23:44, pirms 8 gadiem
Izmantotie resursi:
Žurnāls "Klubs"
neeksistejosa intervija lai kads SP murmulis nopelnitu 5 erikus... jo talak jo trakak... Tak to tvaika ielu vajag kartigak apsargat...