Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Latvijas basketbolistu duets izcīnina 19 bumbas un palīdz "Dynamo" uzvarēt

Latvijas basketbolistu duets izcīnina 19 bumbas un palīdz "Dynamo" uzvarēt
Arnolds Helmanis (pa kreisi) un Andrejs Šeļakovs. Foto: https://bcdynamo.odessa.ua/photo

Šovakar Arņa Vecvagara "Barsy" izcīnīja otro uzvaru divās dienās Kazahstānas čempionātā, apspēlējot "Almatinsky Legion" ar 90:58, bet Arnolda Helmaņa un Andreja Šeļakova Odesas "Dynamo" apspēlēja "Mikolayiv" ar 82:67, Latvijas basketbolistiem kopā izcīnot 19 atlēkušās bumbas.

Astoto uzvaru pēc kārtas Kazahstānas čempionātā izcīnīja Arņa Vecvagara trenētā „Barsy” no Atirau, kas otro reizi divu dienu laikā apspēlēja „Almatinsky Legion” – 90:58. Latviešu speciālista komanda turpina nostiprināties trešajā pozīcijā līgā, kas ļauj izvairīties no spēlēšanas pret VTB līgas vienību „Astana” izslēgšanas maču pirmajā kārtā. „Barsy” izcīnījusi 18 uzvaras 28 mačos, no otrās vietas komandu šķir divi panākumi, turklāt, Vecvagara vienībai ir divas spēles rezervē.

Ukrainā Odesas „Dynamo” ar 82:67 pārspēja „Mikolayiv”. Arnolds Helmanis maču uzsāka starta pieciniekā, un laukumā pavadītajās 28:33 minūtēs iemeta astoņus punktus (2p. 4/6, 3p. 0/1), ka arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, kļūstot par labāko spēlētāju cīņā zem groziem savā komandā. Andrejs Šeļakovs mačā iesaistījās septītajā minūtē. Sev atvēlētajās 19:52 minūtēs centrs atzīmējās ar četriem punktiem (2p. 1/4, s.m. 2/2), ka arī septiņas reizes bija spēcīgāks cīņā par atlēkušajām bumbām.

Pēdējos sešos mačos „Dynamo” tikusi pie trīs uzvarām, ar desmit panākumiem 28 spēlēs Odesas komanda ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Добро пожаловать на сайт НФБ РК - www.nbf.kz
Новини баскетболу в Україні і світі на...