Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovam seši punkti un astoņas atlēkušās bumbas uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Butjankovam seši punkti un astoņas atlēkušās bumbas uzvarā
Artjoms Butjankovs
Foto: Spartak-Primorye

Krievijas Superlīgas mačā Vladivostokas "Spartak-Primorye" savā laukumā ar 64:56 pieveica Maskavas apgabala "Khimki-Podmoskovye". Artjoms Butjankovs panākumu kaldināja ar sešiem punktiem.

Artjoms Butjankovs laukumā pavadīja 24 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus – viņš realizēja abus soda metienus un divus no astoņiem divpunktu metieniem, savukārt visi trīs mēģinājumi no perimetra lidoja mērķim garām. Tāpat Butjankovs savāca četras atlēkušās bumbas gan pie sava, gan pie pretinieku groza.

Laukuma saimnieki pirmo puslaiku aizvadīja kā pa viļņiem – pēc pirmās ceturtdaļas bija 14 punktu pārsvars, savukārt pārtraukumā Vladivostokas basketbolisti devās vairs tikai ar plus seši. Stabilitātes trūka arī mača otrajā daļā, jo pirms beidzamajām desmit minūtēm mājiniekiem bija piecu punktu deficīts. Tomēr beigās izcīnīta laimīga uzvara.

Ar 25 uzvarām un septiņiem zaudējumiem Vladivostokas "Spartak-Primorye" ieņem otro vietu Krievijas pēc spēka otrajā līgā, priekšā palaižot tikai "Samara", kas aizvadījusi par vienu maču mazāk, bet savākusi tikpat uzvaras.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja