Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Eglītis sākumsastāvā "Panthers" zaudējumā

Eglītis sākumsastāvā "Panthers" zaudējumā
Edgars Eglītis

Šonakt Edgara Eglīša Floridas "Panthers" NCAA II divīzijas spēlē ar 55:80 atzina "Sharks" pārākumu. Eglītis spēli sāka komandas pamatsastāvā un laukumā pavadīja sešpadsmit minūtes.

Lai arī "Panthers" basketbolisti piespieda viesus kļūdīties 21 reizi, tomēr tika piedzīvots pārliecinošs zaudējums ar 55:80. "Panthers" ļoti vāji meta no distances (6/29 3p), kā arī pārliecinoši zaudēja cīņā par atlēkušajām bumbām (27:47), piekāpjoties jau piekto reizi sešām spēlēs pret savas konferences komandām. Kopumā "Panthers" bilance joprojām pozitīva - deviņas uzvaras un astoņi zaudējumi.

Edgars Eglītis devās laukumā pamatsastāvā un guva trīs punktus (1/5 3p), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, vienu reizi kļūdījās, kā arī bloķēja vienu pretinieka metienu, to visu paveikdams 16 minūtēs.

Izmantotie resursi:
floridatechsports.athleticsite.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-22 22:41, pirms 15 gadiem
Skrastiņš spēlēja ?