Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Panthers" zaudē mača galotnē

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

"Panthers" zaudē mača galotnē
Edgars Eglītis
Foto: basket.lv

Šonakt NCAA 2. divīzijas spēlē Edgara Eglīša pārstāvētā Floridas "Panthers" ar 83:94 piekāpās "Central State" basketbolistiem. Latvieša rēķinā šoreiz septiņi gūti punkti.

Spēle iesākās ar nelielu "Central State" pārsvaru (21:13), taču turpinājumā "Panthers" spēja izlīdzināt rezultātu un spēle ritēja punkts punktā. Pēc puslaika Floridai bija mīnus viens - 45:46. Otrajā puslaikā arī norisinājās līdzīga cīņā un vēl divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām tablo vēstija neizšķirtu 83:83. Tomēr pēdējās minūtēs teicami darbojās "Central State" komanda, gūstot 11 bezatbildes punktus un nosargājot savu grozu neskartu - 94:83.

Edgars Eglītis šajā mačā spēli uzsāka starta pieciniekā, guva septiņus punktus (2pt. - 1/2, 3pt. - 1/2, 1pt. - 2/2), ieguva trīs bumbas zem groziem, kā arī nopelnīja vienu personīgo piezīmi.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-21 13:15, pirms 15 gadiem
eu mario ...varbūt šis spēlētājs ir latvijas nākotne? ko? a? perspektīvs utt.. man personīgi interesē ,kā mūsējie spēlē ārzemes, ja tev ne...tad nevajag te stuulbus komentarus raxtit
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-21 14:28, pirms 15 gadiem
Blin besii, ka dazi te raud par to ka uzraksta par kādu speeleetaaju, kurš viņam liekas nevajadzigs Izliecies, ka taa ziņa te nav un lasi nākamo! Es piemēram gribētu lai te pa retam ieraksta arī par citiem spēlētājiem, par kuriem ilgi nav nekas dzirdēts( Čunda, Ļaksa).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja