Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Žvīguram 17 un Kanbergam 16 punkti, "Valgai/Valkai" pirmā uzvaru sērija kopš oktobra

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Žvīguram 17 un Kanbergam 16 punkti, "Valgai/Valkai" pirmā uzvaru sērija kopš oktobra
Ivars Rihards Žvīgurs
Foto: Siim Semiskar / basket.ee

Igaunijas čempionātā pirmo reizi kopš oktobra otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Valga/Valka", kas izbraukumā ar 84:59 pieveica "TLU/Kalev".

"Valga/Valka" pamatus uzvarai ielika pirmajā ceturtdaļā, kuru izdevās uzvarēt ar 11 punktu pārsvaru. Līdz puslaika pārtraukumam tas tika palielināts līdz 15 punktiem, un viesi arī turpinājumā negrasījās piebremzēt, beigās izcīnot panākumu ar 84:59. Pēc trīs zaudējumu sērijas vienībai tas bija otrais panākums pēc kārtas un pirmā uzvaru sērija kopš oktobra.

Galvenais uzvaras kaldinātājs bija Ivars Žvīgurs, kurš pretinieku grozā raidīja 17 punktus. Viņš trāpīja četrus no sešiem soda metieniem, piecus no astoņiem divpunktu un vienu no trim tālmetieniem. Tāpat Žvīgura kontā piecas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Tuvākais sekotājs ar 16 punktiem bija Kristaps Kanbergs, kurš trāpīja divus no trim soda metieniem un vienu no diviem divpunktu metieniem. Tāpat viņam izdevās realizēt četrus (no desmit) tālmetienus. Kanberga kontā arī viena bumba zem groziem un viena rezultatīva piespēle.

Reinis Strupovičs, kurš bija vienīgais latvietis ārpus starta piecinieka, 26 minūtēs izcēlās ar 11 punktiem. Viņš bija nekļūdīgs no soda metienu atzīmes (trīs no trim), kā arī realizēja vienu no trim divpunktu un divus no pieciem tālmetieniem. Strupovičs arī izcīnīja divas atlēkušas bumbas un izdalīja četras piespēles.

Sandis Silavs guva trīs punktus, realizējot vienu no trim tālmetieniem, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas (visas – pie sava groza) un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-21 23:06, pirms 7 gadiem
Justā ar pirkstu pakratiju jaunaja Zīmulim, ka kurī. Vai nebūs grūti pa laukumu paskriet, izbolija acis un aizgāja prom no kurītavas..

  +1 [+] [-]

, 2017-03-22 00:34, pirms 7 gadiem
eevelee rakstīja: Justā ar pirkstu pakratiju jaunaja Zīmulim, ka kurī. Vai nebūs grūti pa laukumu paskriet, izbolija acis un aizgāja prom no kurītavas..
Atradis ar ko lepoties 😀