Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Aleksejevam un E.Krūmiņam "double-double", Valgas latviešiem 11. uzvara sezonā

Andrejs Siliņš

Aleksejevam un E.Krūmiņam "double-double", Valgas latviešiem 11. uzvara sezonā
Jurijs Aleksejevs
Foto: Siim Semiskar/ERR SPORT

Igaunijas basketbola čempionātā sestdien uzvaru izcīnīja Vara Krūmiņa trenētā un vairāku latviešu spēlētāju pārstāvētā "Valga/Maks&Moorits", bet piektdienas vakarā zaudējumu piedzīvoja Jura Umbraško pārstāvētā Rakveres "Tarvas".

Sestdien Valgā viesojās TTU un saspringtā galotnē pie panākuma tika mājinieki - 77:76. Ar 17 punktiem rezultatīvākais uzvarētājiem bija Reinis Strupovičs, kuram arī četras rezultatīvas piespēles un trīs atlēkušās bumbas. "Double-double" pievienoja Jurijs Aleksejevs - 14 punkti un 13 bumbas. Ar "double-double" izcēlās arī Edgars Krūmiņš, kuram 13 punkti un desmit bumbas.

Uz maiņu spēlē iesaistījās Kalvis Krūmiņš, kuram trīs punkti un divas bumbas pie groziem, bet Mārim Ļaksam seši punkti un divas bumbas.

Valgai tā bija 11. uzvara 21 sezonas spēlē, un komanda ieņem piekto pozīciju tabulā. Vietu augstāk ir Rakveres "Tarvas", kas vakar ar 80:82 izbraukumā atzina "TLU/Kalev" pārākumu. Rakveres kapteinis Juris Umbraško iemeta 19 punktus un izcīnīja trīs bumbas zem groziem.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-21 21:28, pirms 9 gadiem
Interesanti- kad Igaunijas čempī būs zvaigžņu spēle? Diez - kāds letiņš tiks iebalsots?