Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Pasečņikam 14 punkti un uzvara Attīstības līgā

Pasečņikam 14 punkti un uzvara Attīstības līgā
Anžejs Pasečņiks. Foto: Wizards

NBA Attīstības līgā savu trešo spēli aizvadīja Anžejs Pasečņiks, kurš palīdzēja „Capital City Go-Go” ar 125:105 viesos pieveikt „Delaware”.

Anžejs Pasečņiks nospēlēja 20 minūtes, kurās atzīmējās ar 14 punktiem (2p. 7/12, 3p. 0/2), kas ir viņa līdz šim rezultatīvākā spēle Attīstības līgā. Pasečņiks arī savāca piecas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles un bloķēja divus pretinieku metienus.

Pasečņikam šajā spēlē arī viena kļūda un divas piezīmes. Viņam bija labākais +/- rādītājs savā komandā (+22).
Pasečņikam šī bija trešā spēle Attīstības līgā. Iepriekšējās divās viņš guva attiecīgi desmit un četrus punktus. Viņa pārstāvētā „Go-Go” komanda tika pie savas sezonas trešās uzvaras piecās spēlēs.

Rezultatīvajā uzvarā pār „Delaware” Pasečņiks bija piektais rezultatīvākais savā komandā. Ar 21 punktu izcēlās Džeilens Džounss. Jāpiemin, ka „Delaware” ir Filadelfijas „76ers” sadarbības partneris, un tieši Filadelfija pirms diviem gadiem draftēja Pasečņiku NBA drafta pirmajā kārtā.

Pasečņika komandas nākamā spēle paredzēta pēc trim dienām, naktī uz sestdienu, kad būs jāaizvada macs pret „Erie Bayhawks”.

Izmantotie resursi:
https://gleague.nba.com/games/20191...


, 2019-11-20 15:36, pirms 4 gadiem
Statistika nav slikta ja tādi rezultāti būtu NBA tad sapelnītu vecumdienām
, 2019-11-20 16:07, pirms 4 gadiem
pūce rakstīja: Statistika nav slikta ja tādi rezultāti būtu NBA tad sapelnītu vecumdienām
priekš 216cm gara cilvēka 5 bumbas ir sūds
Krišs Helmanis. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Helmanim 8+11 Vācijā, Jakoviča pārstāvētā Spānijas otrās līgas līdere pārtrauc uzvaru sēriju

Latviešu basketbolisti piektdienas vakarā aizvadījuši spēles Vācijas un Spānijas līgās.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).