Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Zeids pagarina līgumu ar "Avtodor", turpinās trenēt jauniešu komandu

Rolands Eliņš

Zeids pagarina līgumu ar "Avtodor", turpinās trenēt jauniešu komandu
Kristaps Zeids. Foto: Ģirts Gertsons

Krievijas basketbola klubs Saratavos „Avtodor” paziņojis, ka noslēdzis līgumu uz nākamo sezonu ar Latvijas treneri Kristapu Zeidu.

Kristaps Zeids pievienojās „Avtodor” pagājušā gada decembrī, pārņemot „Avtodor-2” vadību. Viņa vadībā komanda guva 11 uzvaras 20 spēlēs un ieguva piekto vietu VTB Vienotajā jauniešu līgā. Tagad ar „Avtodor” pagarināts līgums arī uz nākamo sezonu.

29 gadus vecais Zeids pagājušajā vasarā vadīja Latvijas U20 izlasi, viņš strādājis kā galvenais treneris ar „Liepājas” un „Valkas/Valgas” komandām.

„Esam apmierināti ar sadarbību ar talantīgo latviešu treneri,” kluba paziņojumā citēts „Avtodor” prezidents Vladimirs Rodionovs. „Neskatoties uz savu jaunību, Zeids sevi apliecinājis kā harizmātisku un ambiciozu speciālistu. Viņš ir labs motivētājs ar lielām zināšanām basketbolā, taču reizē ar vēlmi turpināt izaugsmi. Negribu skriet notikumiem pa priekšu, taču nākotnē redzu Zeidu kā elites līmeņa treneri. Bieži šādus vārdus nesaku, taču šobrīd Kristaps ir atstājis lielisku iespaidu.”

Izmantotie resursi:
Кристапс Зейдс остается у руля «Автодора-2»

     [+] [-]

, 2020-06-20 12:45, pirms 4 gadiem
Kādas atziņas par Saratovas ģerbtuvēm?