Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Pasečņikam astoņi punkti un zaudējums Spānijā, Štelmaheram - Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pasečņikam astoņi punkti un zaudējums Spānijā, Štelmaheram - Polijā
Anžejs Pasečņiks
Foto: cbgrancanaria.net

Šovakar Polijas čempionāta pusfinālā Roberta Štelmahera trenētā "Czarni Słupsk" viesos piedzīvoja zaudējumu ar 76:83 pret "Polski Cukier Toruń". Tikmēr Andžeja Pasečņika "Herbalife Gran Canaria" Spānijas ACB līgas ceturtdaļfinālā viesos ar 59:71 piekāpās Vitorijas "Baskonia".

Polija

Roberta Štelmahera "Czarni Słupsk" pirmo pusfināla sērijas spēli zaudēja ar 72:78. Arī šī vakara spēle nesākās labvēlīgi priekš viesiem - jau pēc pirmās ceturtdaļas tika iekrāts 11 punktu deficīts - 13:24. Rezultatīvā otrajā ceturtdaļā tika atspēlēts viens punkts, puslaiku pārtraukumā dodoties ar rezultātu 40:50.

Arī otrajā puslaikā viesiem neizdevās lauzt spēles gaitu, piedzīvojot zaudējumu ar 76:83. Sērijā "Czarni Słupsk" ir nonākusi zaudētājos ar 0-2, kas nozīmē, ka no izkrišanas komandu šķir tikai viens zaudējums.

Spānija

"Gran Canaria" spēli iesāka ļoti neveiksmīgi - 7:17 pēc pirmās ceturtdaļas. Otrajā ceturtdaļā spēle uzlabojās un pēc puslaika "Baskonia" vadībā vairs tikai ar 34:28.

Otrajā puslaikā "Gran Canaria" centās atspēlēties, tomēr nesekmīgi - piedzīvots zaudējums ar 59:71, nonākot zaudētājos sērijā līdz divām uzvarām ar 0-1.

Andžejs Pasečņiks 17:36 minūšu laikā guva astoņus punktus (4/6 - 2p.), savāca trīs atlēkušās bumbas, iedeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja vienu piezīmi.

Izmantotie resursi:
Polska Liga Koszykówki
ACB.COM