Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Lejasmeieram 14 punkti un zaudējums pret Delfīniem

Lejasmeieram 14 punkti un zaudējums pret Delfīniem
Dāvis Lejasmeiers (ar bumbu)
Foto: sbbk.se

Šovakar Zviedrijas Basketbola līgā Dāvja Lejasmeiera pārstāvētā Sēderteljes "Kings" ar rezultātu 62:77 piekāpās Noršēpingas "Dolphins".

Par spīti uzvarētajai pirmajai ceturtdaļai ar rezultātu 20:16, Sēderteljes komanda pirmo puslaiku noslēdza iedzinējos ar 29:37. Pēc puslaika situācija priekš Dāvja Lejasmeiera komandas tikai pasliktinājās, jo trešā ceturtdaļa tika zaudēta ar -10 (14:24), kas kopumā deva jau 18 punktu deficītu - 43:61. Pēdējās ceturtdaļas gaitā Sēdertelje nedaudz pietuvojās, tomēr tāpat piedzīvoja negaidītu zaudējumu pret "Dolphins'' ar rezultātu 62:77.

Dāvis Lejasmeiers 31:45 minūšu laikā (lielākais spēles laiks komandā) guva 14 punktus, kas bija dalīts rādītājs ar komandas biedru Nikolasu Spiresu. Precīzi bija 5/8 divpunktu metieniem, 1/3 tālmetieniem un 1/2 soda metieniem. Šajā spēlē Lejasmeieram vēl viena atlēkusī bumba, piecas rezultatīvas piespēles, četras piezīmes, viena kļūda, kā arī viena pārtvertā bumba.

Nākošā spēle "Kings'' gaidāma jau otrdienas vakarā, kad savās mājās tiks uzņemta "Uppsala" vienība.

Izmantotie resursi:
Basketligan Herr | SBBF


Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).
Klaipēdas "Neptūnas" basketbolists Žigimants Janavičs (Nr. 4). Foto: BC Neptūnas Klaipėda

Šmitam piecas piezīmes, "Žalgiris" divu pagarinājumu drāmā zaudē Klaipēdā

Pirmo klupienu Lietuvas Basketbola līgā (LKL) kopš 27. novembra piedzīvoja valsts vadošā komanda Kauņas "Žalgiris", izbraukumā divu papildlaiku kaujā piekāpjoties (112:114) Klaipēdas "Neptūnas".