Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks traumas dēļ nespēlēs aptuveni četras nedēļas

Emils Ozerinskis

Strēlnieks traumas dēļ nespēlēs aptuveni četras nedēļas
Jānis Strēlnieks
Foto: euroleague.net

Aizvadītās nedēļas nogalē Vācijas kausu izcīnīja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā "Brose", tomēr Latvijas izlases saspēles vadītājam finālspēle noslēdzās ar pleca traumu. Šodien pēc veiktiem izmeklējumiem komanda paziņoja, ka Strēlniekam bez basketbola būs jāiztiek aptuveni mēnesis.

Svētdien Bambergas "Brose" Vācijas kausa finālā ar rezultātu 74:71 pārspēja Minhenes "Bayern", piekto reizi kluba vēsturē tiekot pie šīs trofejas. Finālspēles laikā pleca traumā iedzīvojās viens no komandas līderiem un Latvijas izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks. Pēc pārbaužu veikšanas basketbolistam konstatēta plēsta kreisā pleca saite. Traumas ārstēšanai operācija nebūs vajadzīga, tomēr latviešu basketbolistam bez spēlēšanas nāksies pavadīt aptuveni četras nedēļas.

Jānis Strēlnieks šosezon 22 aizvadītās Eirolīgas spēlēs piecas reizes devies "Brose" starta pieciniekā, vidēji spēlē izceļoties ar 11,7 punktiem, 3,5 rezultatīvām piespēlēm un 2,2 izcīnītām bumbām zem groziem. Bambergas komanda ar astoņām uzvarām ieņem 11. vietu Eirolīgas turnīra tabulā. Vācijas Bundeslīgā "Brose" ar 20 uzvarām un vienu zaudējumu ieņem otro pozīciju turnīra tabulā. Vācijas nacionālajā čempionātā Strēlnieks vidēji izcēlies ar 9,7 punktiem un 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

Latvijas izlases saspēles vadītājam nāksies izlaist vismaz nākamās četras Eirolīgas spēles pret "Žalgiris", "Crvena Zvezda", "Anadolo Efes" un "Fenerbahce" vienībām.

Izmantotie resursi:
Willkommen - Brose Bamberg

  +3 [+] [-]

, 2017-02-21 00:06, pirms 7 gadiem
Jopcik ārā... Žēl gan, nu veseļojies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-21 11:36, pirms 7 gadiem
rosine_aliace_132541133932835 rakstīja: Hello Sir/Madam,


Es esmu Kelly Musculler sekretare Sandra aizdevuma naudu starp konkreta firma.


Jums vajag naudu starp individu sejas finansialas grutibas, lai beidzot izklut no strupcela, kas izraisa bankam ar noraidijuma pieteikumu ierakstu kreditu aizdevumu? Misis sandrana kabinets ir spejigs veikt aizdevumu, summa, kas jums nepieciešams un ar nosacijumiem, kas atvieglo dzivi. Tad sazinieties ar mani, lai uzzinatu vairak par musu loti labveligus apstaklus.


Mes piedavajam € 10.000 € 5.000.000 5 gadus lidz 25 gadiem ar likmi 2 % gada. Jus varat sazinaties ar mani:


sandrana_credito@Hotmail.com


sandrana_credito@Hotmail.com


paldies
atlaid savu google translate