Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vaikuļa komanda apspēlē Umbraško & Co

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vaikuļa komanda apspēlē Umbraško & Co
Juris Umbraško (ar bumbu)
Foto: bcazot.com

Šodien interesanta spēle tika aizvadīta Ukrainas Superlīgas basketbola čempionātā - savā starpā tikās Raimonda Vaikuļa un Jura Umbraško pārstāvētās vienības. Uzvaru ar rezultātu 95:80 izcīnīja Vaikuļa pārstāvētā ''Mykolaiv'' vienība.

Lietuva

''Alytus'' – ''Šiauļiai'' (75:84)

Raitis Grafs spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, kuru laikā guva 12 punktus (divpunktnieki – 5/10, soda metieni – 2/2), savāca divas bumbas zem groziem, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, divreiz pārkāpa noteikumus un vienreiz izprovocēja pretiniekus uz noteikumu pārkāpumu, kopsummā sakrājot astoņus efektivitātes punktus.

Šauļu klubs 14 nospēlētajās spēlēs izcīnījis 12 uzvaras un LKL kopvērtējumā ieņem otro pozīciju.

Ukraina

''Mykolaiv'' – ''Dņipro-Azot'' (95:80)

Raimonds Vaikulis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 14 ar pusi minūtes, un mača protokolā atzīmējās ar 12 punktiem (divpunktnieki – 4/7, tālmetieni – 0/1, soda metieni – 4/6), divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, vienu personīgo piezīmi un četriem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem. Tāpat Raimonda kontā arī viena kļūda un astoņi efektivitātes punkti.

Juris Umbraško maču sāka ''Dņipro-Azot'' pamatpieciniekā un 32 minūšu laikā pretinieku grozā sabēra 13 punktus (divpunktnieki - 1/4, tālmetieni - 2/6, soda metieni - 5/5), savāca vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienreiz pārkāpa noteikumus, pieļāva divas kļūdas, pārķēra divas bumbas un bloķēja pretinieka metienu, kopsummā sakrājot 13 efektivitātes punktus.

Vaikuļa ''Mykolaiv'' Ukrainas Superlīgas čempionātā ar trim uzvarām un deviņiem zaudējumiem atrodas 12. vietā, bet ''Dņipro-Azot'' (2-11) ir par vietu zemāk.

''Khimik'' – ''Hoverla'' (84:97)

Mārtiņš Skirmants maču sāka Hoverla vienības pamata pieciniekā un nospēlēja 17 ar pusi minūtes, gūstot sešus punktus (divpunktnieki – 3/3), izcīnīja vienu bumbu zem groziem, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva trīs kļūdas un savāco maksimālo personīgo piezīmju skaitu (5). Skirmantam pieci efektivitātes koeficienta punkti.

Ar piecām uzvarām 12 mačos ''Hoverla'' Ukrainas Superlīgas kopvērtējumā ierindojas 11. vietā 15 komandu konkurencē.

Čehija

''Prostejov'' – ''Opava'' (82:67)

Pāvels Veselovs laukumā pabija 16 minūtes un atzīmējās ar četru punktu guvumu (divpunktnieki – 2/5, tālmetieni – 0/3), divām izcīnītām bumbām zem groziem un divām personīgajām piezīmēm.

Ar 20 uzvarām un četriem zaudējumiem Veselova pārstāvētā ''Prostejov'''' vienība Čehijas čempionātā ieņem trešo vietu 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com
sl.ukrbasket.net
lkl.lt

  +1 [+] [-]

, 2010-01-20 22:28, pirms 14 gadiem
Skiris rupeklis, Raimis savas minuutes labi nospeeleejis, bet Pashkins arii tur netiek speeleet taa pa riktiigo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja