Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Gromovam nevainojama precizitāte, Vecvagaram un Rozītim zaudējums pret "Astana"

Gromovam nevainojama precizitāte, Vecvagaram un Rozītim zaudējums pret "Astana"
Iļja Gromovs. Foto: bcsamara.com

Krievijas basketbola Superlīgas kārtējā spēlē Iļja Gromovs šodien izcēlās ar pieciem punktiem, palīdzot Revdas "TEMP-SUMZ-UGMK" komandai izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas, ar 85:76 pieveicot Iževskas "Rodniki".

Latvijas uzbrucējs 7:45 laukumā pavadītajās minūtēs realizēja abus pustālos un vienīgo soda metienu, kā arī savāca divas atlēkušās bumbas, iedeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus un izprovocēja pretinieku uz vienu piezīmi. "TEMP-SUMZ-UGMK" komanda ar bilanci 6-2 pakāpās uz turnīra tabulas trešo pozīciju.

Savukārt Kazahstānas Nacionālajā līgā Arņa Vecvagara un Rūdolfa Rozīša vadītā Atiravas "Barsy" (7-4) izbraukumā visnotaļ cienīgā cīņā ar 81:89 atzina valsts čempiones "Astana" (9-0) pārākumu. Rītdien abas komandas, kas turnīra kopvērtējumā atrodas galvgalī, savā starpā tiksies atkārtoti.

Jāatzīmē, ka "Astana" VTB līgas ietvaros šosezon spējusi pieveikt tādas ambiciozas Krievijas komandas kā Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" (90:88) un Sanktpēterburgas "Zenit" (109:108 pagarinājumā).

Izmantotie avoti:
https://russiabasket.ru/games/139450?apiUrl=https://org.infobasket.ru&lang=ru#protocol


Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.
Daniels Hakets ar bumbu. Foto: Virtus Bologna
4

Banki padotajiem otrā uzvara pēdējās sešās mājas spēlēs un līderpozīcija A sērijā

Iepriekšējā nedēļā ULEB Eirolīgas kampaņu noslēgusī Boloņas "Virtus" šovakar Itālijas A sērijā ar 83:73 pārspēja Redžo Emīlijas komandu.
Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" 2024. gada 9. martā. Foto: Kangoeroes

Paula Strautmane pēc 30 uzvaru sērijas kļūst par Beļģijas čempioni

Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" basketbolistes svētdien, 21. aprīlī, savā laukumā uzvarēja septiņkārtējo Beļģijas čempioni "Royal Castors Braine" ar 70:67. Finālsērijā līdz divām uzvarām "ķenguri" bija pārāki ar 2-0 un trešo gadu pēc kārtas uzvarēja nacionālajā čempionātā.