Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Butjankova "Spartak Primorye" smags zaudējums Krievijas kausa spēlē

Butjankova "Spartak Primorye" smags zaudējums Krievijas kausa spēlē
Artjoms Butjankovs
Foto: Spartak-Primorye

Krievijas kausa basketbolā astotdaļfināla pirmajā mačā Artjoma Butjankova Vladivostokas "Spartak Primorye" viesos ar rezultātu 64:88 piekāpās vietējai Iževskas "Rodniki" komandai.

Interesanti, ka komandas savā starpā tikās jau pirms divām dienām (Krievijas Superlīgas ietvaros), kad ar rezultātu 79:70 pārāki izrādījās viesi no Vladivostokas. Latviešu basketbolists Artjoms Butjankovs "Spartak Primorye" labā tajā spēlē guva 16 punktus, kā arī savāca sešas atlēkušās bumbas, tomēr šodien viesu pieteikumā neatradās.

Šovakar laukumā valdīja pavisam cita aina, Iževskas "Rodniki" komandai pārliecinoši dominējot un izcīnot graujošu panākumu ar 88:64. "Spartak Primorye" gan vēl no kausa izcīņas neizstājās, jo iespēja atspēlēt iekrāto deficītu būs atbildes mačā Vladivostokā.

Jāatzīmē, ka vienīgā VTB Vienotās līgas komanda, kas piedalās Krievijas kausa izcīņas turnīrā ir Nikolaja Mazura vadītā un basketbolista Andreja Gražuļa pārstāvētā Permas "Parma", kas savā pirmajā astotdaļfināla cīņā ar 71:66 uzveica "Yekaterinburg".

Izmantotie resursi:
https://russiabasket.ru/games/12317...


, 2017-10-19 23:04, pirms 7 gadiem
Vai nebija tā, ka Krievijas kausa spēlēs nevarēja piedalīties leģionāri? Vai arī es ko jaucu? Likās, ka iepriekšējās sezonās kaut ko tādu biju lasījis.
, 2017-10-19 23:31, pirms 7 gadiem
Par leğiem bija tāda lieta. Joprojām atmiņā stāv, kā uzliku uz kausa finālu Zenit vs Parma un pakāsu, jo nezināju par to muļķīgo likumu.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
13

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.
Daniels Hakets ar bumbu. Foto: Virtus Bologna
5

Banki padotajiem otrā uzvara pēdējās sešās mājas spēlēs un līderpozīcija A sērijā

Iepriekšējā nedēļā ULEB Eirolīgas kampaņu noslēgusī Boloņas "Virtus" šovakar Itālijas A sērijā ar 83:73 pārspēja Redžo Emīlijas komandu.