Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vētram otrajā spēlē +48, pārceltas Putniņas un Niedolas spēles

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētram otrajā spēlē +48, pārceltas Putniņas un Niedolas spēles
Aija Putniņa

Gundars Vētra un Jekaterinburgas sieviešu basketbola klubs UGMK (2-0) otrdien pirmajā Krievijas Superlīgas mājas spēlē sagrāva Maskavas "Spartak ŠVSM" komandu (0-2) ar rezultātu 95:47, tādējādi čempionāta ievadā pārspējot sāncenses vidēji ar vairāk nekā 50 punktu starpību.

Pirmajā kārtā UGMK izbraukumā Maskavā sakāva Noginskas komandu ar 83:28, apliecinot, ka čempionāta jaunpienācējām nav daudz izredžu pacīnīties ar līgas vadošajām komandām. Otrdien “Urālu lapsas”, pat amerikāņu leģionārēm sniedzot nelielu ieguldījumu, viegli uzvarēja vēl vienu Maskavas komandu.

Sanktpēterburgas “Spartak”, kuras rindās šogad spēlē divas basketbolistes, kuras iepriekš pārstāvējušas Latvijas čempionvienību “TTT Rīga” - Merike Andersone un Dženifera Leisija, izbraukumā Kurskā ar rezultātu 53:69 piekāpās Aļģirda Paulauska trenētājai Kurskas “Dinamo” vienībai. Leisija bija rezultatīvākā Sanktpēterburgas komandas rindās, 34 minūtēs gūstot 16 punktus un izcīnot 6 bumbas zem groziem, bet Andersone spēlēja nepilnas 26 minūtes, savācot 3 punktus.

Pēc nedēļas, 27. oktobrī, UGMK sāks startu Eirolīgā, B grupas pirmajā spēlē izbraukumā Horvātijā sacenšoties ar "Gospic" klubu. B grupā spēlē arī Elīnas Babkinas un Zanes Tamanes pārstāvētās komandas.

Dzelzceļa streiks maina LFB kalendāru

Nacionālās dzelzceļa kompānijas SNCF streika dēļ Francijas virslīgā LFB pārceltas 3 no 7 otrās kārtas spēlēm. Satiksmes ierobežojumu dēļ trešdien spēles nenotiks Aijas Putniņas ("Arras" 0-1) un Sabīnes Niedolas ("Nantes Reze" 1-0) pārstāvētajiem klubiem. Arrasas klubam bija jādodas uz dienvidiem, Eksānprovansas pilsētu, Nantes komand gaidīja brauciens uz Valensjēnu ziemeļos.

Izmantotie resursi:
Российская Федерация Баскетбола
Fédération Franēaise de Basketball

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-19 23:12, pirms 14 gadiem
sexigi

     [+] [-]

, 2010-10-20 09:08, pirms 14 gadiem
Gundars taisa īstu Vētru