Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Dāvim Bertānam 13 punkti, Valteram smags zaudējums

Dāvim Bertānam 13 punkti, Valteram smags zaudējums
Kristaps Valters
Foto: tedkolejlilersk.org.tr

Turcijas basketbola čempionāta spēlē smagu sakāvi cietusi Kristapa Valtera pārstāvētā „Aykon TED Ank. Kolejliler” komanda, kura ar 75:98 piekāpās „Torku Konya”. Valters guva astoņus punktus, savukārt 13 punktus Serbijas Superlīgā guva Dāvis Bertāns.

Turcija

Regulārā sezona Turcijā tuvojas noslēgumam, un „Aykon” vairs atlikušas tikai trīs spēles, kuru laikā būs jācenšas uzlabot šobrīd ieņemtā desmitā vieta čempionātā. Šodien Kristapa Valtera pārstāvētā komanda ar 23 punktu starpību piekāpās 13. vietā esošajai „Torku Konya” universitātes komandai.

Latviešu saspēles vadītājs laukumā pavadīja gandrīz 21 minūti un guva astoņus punktus (1p. 2/2, 2p. 0/3, 3p. 2/4). Viņš arī savāca četras atlēkušās bumbas un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, kā arī pārtvēra vienu bumbu, saņēma divas piezīmes un pieļāva piecas kļūdas.

Savukārt Turcijas otrajā līgā Kaspars Kambala ar astoņiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām palīdzēja „Ankara” cīņā pret „Vestel Basketbol”, taču sīvā mača izskaņā tomēr nācās zaudēt ar 78:79. Kambala trāpīja četrus no 11 metieniem no spēles, bloķēja divus metienus un saņēma trīs piezīmes. Bet Armands Šķēle ar 10 gūtiem punktiem (1p. 2/2, 2p. 4/5, 3p.0/2), piecām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm palīdzēja "Ayden" izcīnīt uzvaru pār "Antalya" (58:52).

Serbija

Ceturto uzvaru četrās spēlēs Serbija Superlīgā guvusi Belgradas „Partizan”, kura droši sakāva „Metalac Farmakom” ar 95:67. Dāvis Bertāns, kurš izlaida iepriekšējo maču, šodien bija ierindā un nospēlēto 18 minūšu laikā guva 13 punktus (1p. 3/3, 2p. 2/2, 3p. 1/2). Viņš arī savāca vienu atlēkušo bumbu un nopelnīja vienu piezīmi.

Itālija

Ojārs Siliņš šodienas Itālijas čempionāta spēlē pret „Pesaro” laukumā pavadīja 19 minūtes, taču viņa komanda guva ļoti pārliecinošu uzvaru . Siliņš guva sešus punktus, abus ar precīziem tālmetieniem (3p. 2/5). Latviešu basketbolists arī savāca četras atlēkušās bumbas un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Lietuva

"Pieno Zvaigzdes" ar 81:68 šodien guva uzvaru pār "Neptunas", un ar 16 punktiem palīdzēja Ingus Bankevics. Viņš trāpīja grozā teju visu, ko izmeta (1p. 6/6, 2p. 2/3. 3p. 2/2), kā arī savāca trīs atlēkušās bumbas un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Pretinieku basketbolisti pret Bankevicu pārkāpa noteikumus astoņas reizes.

Izmantotie resursi:
Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi |...


, 2014-04-19 18:43, pirms 10 gadiem
Eirokausos uztaisija milzigu surprise, bet pasmaju cempionata beigas ir vienkarsi noraktas un play off garam,komanda acimredzami pec ta Unics zaudejuma jau dzivo atvalinajuma,tas nozime,ka Kristpam bus jamakle jauna darba vieta,
, 2014-04-19 18:46, pirms 10 gadiem
Būs jāsāk dzert lētāka šmiga vai jāmeklē jauna darba vieta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-19 23:15, pirms 10 gadiem
Veterāni vs Bertāns
0:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Rinalds Mālmanis. Foto: Diana Jesin

Mālmanis Igaunijas ceturtdaļfinālu sāk ar 16+8, Rozītim 10+5

Igaunijas Meistarlīgas basketbolā ceturtdaļfinālu pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja Tartu "Ulikool" un Pērnavas "Osta".
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.