Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam gandrīz atņem uzvaru

Blūmam gandrīz atņem uzvaru
Jānis Blūms (vidū) ar partneriem
Foto: EFE

Protestu par aizvadītajā nedēļā Latvijas basketbolista Jāņa Blūma pārstāvētā "Bilbao Basket" kluba gūto uzvaru Spānijas ACB līgā iesnieguši pretinieki "CB Murcia", kas piedzīvoja zaudējumu ar 57:58.

Spēle starp Bilbao un Mursijas vienībām izšķīrās pašās pēdējās sekundēs un tikai pēc precīza Havjēra Salgado trīspunktnieka ar 58:57 uzvarēja Bilbao. Pēc spēles Mursijas klubs iesniedza protestu, jo uzskatīja, ka Salgado trīspunktnieku realizēja pēc spēles laika beigām, tādējādi pieprasot mainīt spēles uzvarētāju. Video atkārtojumā tik tiešām redzams, ka Mursijas kluba sūdzība ir pamatota, taču to noraidījusi ACB līga.

Disciplinārie pārkāpumi nav pamanīti un līga nolēmusi nemainīt tiesnešu lēmumu tajā spēlē ieskaitīt realizēto trīspunktnieku. Mursijas klubam ir dotas desmit darba dienas, lai lēmumu pārsūdzētu un visticamāk tas arī tiks darīts. Pagaidām pilnīgi drošs Bilbao klubs vēl par šo uzvaru nevar būt.

Alternatīvās video versijas:

Video 1
Video 2

Izmantotie resursi:
acb.com
elmundodeportivo.es
marca.com

  +1 [+] [-]

, 2010-03-19 14:08, pirms 14 gadiem
Forši. 18s reklāma un 15s video...

     [+] [-]

, 2010-03-20 08:34, pirms 14 gadiem
bet neatņēma!