Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vildem 18+11, Blaus piedzīvo zaudējumu ar -57, Rozītis rezultatīvākais

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vildem 18+11, Blaus piedzīvo zaudējumu ar -57, Rozītis rezultatīvākais
Ričmonds Vilde
Foto: Earthfriends Tokyo

Japānā bumbu grozā no augšas divas reizes trieca un uzvaru svinēja Ričmonds Vilde, Polijā smagu zaudējumu piedzīvoja Lauris Blaus, bet Spānijā 14 punktiem astoņas atlēkušās bumbas pievienoja Dāvis Rozītis.

Japānas otrajā līgā Tokijas "Earthfriends" savā laukumā ar 88:77 pieveica "Aomori Wat's". Izšķirošais pārsvars tika iegūts pēc puslaika pārtraukuma, un beidzamajā trešdaļā ielaistie 33 punkti prieku par uzvaru nesabojāja. Ričmonds Vilde spēli sāka starta pieciniekā un laukumā pavadīja 21:54 minūtes, kuru laikā guva 18 punktus un savāca 11 atlēkušās bumbas. Vilde realizēja deviņus no 12 divpunktu metieniem, izcīnīja trīs bumbas pie pretinieku groza, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un vienu reizi atbruņoja pretinieku spēlētāju.

Polijā smagu zaudējumu piedzīvoja Slupskas "Czarni", kas izbraukumā ar 50:107 atzina Ļubļinas "Start" pārākumu. Laukuma saimnieki uzvaru nokārtoja jau pirmajā puslaikā, iegūstot 22 punktu pārsvaru, tomēr nekas nebija beidzies, un trešo ceturtdaļu "Start" uzvarēja ar 32:10. Lauris Blaus devās zaudētāju starta pieciniekā, laukumā pavadot 24:23 minūtes. Viņš realizēja trīs no pieciem divpunktu un vienīgo soda metienu, sakrājot septiņus punktus. Viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, pārtvēra divas bumbas un savāca piecas piezīmes.

"Ourense Termal" izbraukumā ar 69:59 pieveica "Clavijo", tiekot pie piektās uzvaras sezonā un pametot Spānijas otrās līgas pēdējo vietu. Viesi pēc pirmā puslaika atradās iedzinējos ar sešu punktu deficītu, taču mača turpinājumā izdevās to salauzt. Dāvis Rozītis devās starta pieciniekā un laukumā pavadīja 24 minūtes. Ar 14 punktiem viņš bija rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās, trāpot piecus no sešiem divpunktu un četrus no pieciem soda metieniem. Tāpat Rozītis savāca astoņas atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Verners Kohs mačā nepiedalījās.

     [+] [-]

, 2018-01-20 12:32, pirms 6 gadiem
Nu, Dāvim vismaz kaut kas...