Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Esmu pārliecināts - no grupas izkļūsim"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bagatskis: "Esmu pārliecināts - no grupas izkļūsim"
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Krievijas Superlīgas kluba Krasnojarskas ''Enisey'' galvenais treneris Ainars Bagatskis uzskata, ka viņa trenētajai vienība ir pa spēkam izkļūt no FIBA Izaicinājuma kausa apakšgrupu turnīra.

''Rezultāts nāks, ja mēs spēļu laikā spēlēsim vienā līmenī un bez izteiktiem kritumiem. Dažkārt ir tā - piecas minūtes mēs spēlējam kā Dievi, un mūs nevar apturēt neviens, bet pēc tam spēlējam tā, ka nākas saķert galvu un brīnīties. Lai izcīnītu panākumus, ir jāspēlē savā līmenī!'' uz komandas nestabilitāti norāda Krasnojarskas ''Enisey'' vadītājs Ainars Bagatskis.

''Izaicinājuma kausā mums ir viena no visspēcīgākajām apakšgrupām, jo tajā nav autsaideru. Citās grupās ir viena, divas spēcīgas komandas, bet mūsu kvartetā tādu ir visas četras. Turklāt mūsu pretinieki ir savu valstu čempionātu līderi. Beļģijas kluba sastāvā spēlē astoņi ārzemnieki, Doņeckas - deviņi, Rumānijas - seši. Taču pat pie šādiem nosacījumiem es puišiem teicu, ka mēs izkļūsim no grupas. Esmu par to pārliecināts. Šajā turnīrā varam tikt ļoti tālu,'' tā Bagijs.

Izmantotie resursi:
newslab.ru

     [+] [-]

, 2009-12-19 00:03, pirms 14 gadiem
bagijs vai bagatskis -)))
veiksmi viņam .