Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kaufmanim 11 punkti un pirmā uzvara Spānijas otrajā līgā

Rolands Eliņš

Kaufmanim 11 punkti un pirmā uzvara Spānijas otrajā līgā
Jānis Kaufmanis
Foto: Jānis Priedītis

Jānis Kaufmanis šovakar Spānijas pēc spēka otrās līgas („Adecco Oro”) spēlē guva 11 punktus, kas palīdzēja „Forca Lleida” komandai ar 74:66 pieveikt ”Instituto de Fertilidad Clinic”.

Bijušais „Valmieras” spēlētājs Jānis Kaufmanis laukumā pavadīja 25 minūtes un izgāja arī sākumsastāvā. Sev atvēlētajā laikā viņš guva 11 punktus, realizējot visus četrus soda metienus, kā arī vienu no pieciem tālmetieniem un divus no pieciem divpunktu metieniem (kopā 3/10 metienos no spēles). Kaufmaņa rēķinā arī četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, turklāt pret viņu pretinieki noteikumus pārkāpa piecas reizes.

Kaufmanis bija trešais rezultatīvākais komandā, kura pirmajā ceturtdaļā ielaida vien astoņus punktus (tiesa, arī iemeta tikai 11), bet visā mačā uzvarēja ar 74:66. „Forca Lleida” šī bija pirmā uzvara sezonas pirmajās divās spēlēs, kamēr tās šodienas pretiniece savā rēķinā ierakstījusi otro zaudējumu. Pirmajā mačā Kaufmanis atzīmējās ar 14 punktiem.

Nākamā spēlē „Forca Lleida” vienībai paredzēta 24. novembrī.

Izmantotie resursi:
Liga Adecco Oro | Federación...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-18 11:57, pirms 10 gadiem
Nu jau gan - uzreiz NABAGI!!! Starp citu neliela kļūda - nākamā spēle 24.oktobrī! Pēc divām spēlēm - 12,5 p; 3,0 reb.; 3,0 as.! Tā kā pavisam normāli! Turies, Kaucha! Pirmie grūtumi jāpārvar - karstums un palielināta slodze, arī ātrumi citi...

     [+] [-]

, 2014-10-18 14:22, pirms 10 gadiem
Kauca rulle ari Spanija, par to liels prieks. Ja Spanijas ACB liga skaitas specigaka Eiropa, tad ari otraja limenim nevajadzetu but zemam. Bus labi!