Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

PAOK spēli sāk ar 29:0, Peineram 12 punkti, Freimanim - 15

Andrejs Siliņš

PAOK spēli sāk ar 29:0, Peineram 12 punkti, Freimanim - 15
Žanis Peiners noslēdz PAOK uzbrukumu
Foto: paokbc.gr

Pārbaudes spēles, gatavojoties jaunajai sezonai, aizvada arī latviešu pārstāvētās komandas ārpus mūsu valsts robežām.

Saloniku PAOK šodien astotajā minūtē bija vadībā ar 29:0 pret turku "Ušak" un, lai gan turpinājumā spēle izlīdzinājās, par mājinieku panākumu šaubas neradās ne mirkli. Beigu sirēnai skanot, tablo vēstīja 91:68 PAOK labā. Žanis Peiners uzvarētāju rindās ar 12 punktiem bija otrais rezultatīvākais, bet zaudētājiem naskākais punktu vācējs bija Rolands Freimanis, kura rēķinā 15 punkti.

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Vācijas čempione "Brose Baskets" ar 84:53 sagrāva "Medi Bayreuth". Latvijas valstsvienības saspēles vadītāja kontā šajā mačā četri gūti punkti.

Itālijā "Betaland Capo d'Orlando" vienība ar Jāni Bērziņu sastāvā piekāpās "Pasta Reggia Caserta" komandai ar 70:80. Bērziņš zaudētāju rindās guva septiņus punktus.

     [+] [-]

, 2016-09-18 20:25, pirms 8 gadiem
Wow wow wow. Žanis Peneris!!! patīkami, ka Freimanis ar atzīmējas ar punktiem, varbūt iegūs pārliecību un spēs sevi parādīt ārpus komfoprtablās un mierīgās Igaunijas līgas. Lai tikai veicas visiem mūsējiem, kas cīnās ārpus Elvē, lai sanāk sevi parādīt, iegūt to pārliecību, kas vēlāk noder spēlējot izlases krāsās.