Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strautiņa "Reggio Emilia" trešais zaudējums un sezona beigusies

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Strautiņa "Reggio Emilia" trešais zaudējums un sezona beigusies
"Grissin Bon Reggio Emilia" pret "Sidigas Avellino"
Foto: pallacanestroreggiana.it

Šovakar Itālijas "Lega A" Basketbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē "Grissin Bon Reggio Emilia" mājās ar 79:80 piekāpās "Sidigas Avellino" komandai, zaudējot sērijā ar 0-3.

Pēc zaudējumiem pirmajās divās spēlēs "Reggio Emilia" komandai vairs nebija atpakaļceļa - bija jāuzvar nākamajās trīs spēlēs pēc kārtas.

Pirmās ceturtdaļas sākumā "Sidigas Avellino" ieguva pat 12 punktu pārsvaru (18:6), tomēr līdz ceturtdaļas beigām rezultāta starpība bija būtiski samazināta - 19:23. Nākamajā ceturtdaļā "Reggio Emilia" spēja atspēlēt divus punktus no deficīta uz rezultāta tablo, puslaiku pārtraukumā dodoties ar 43:45.

Pēc pārtraukuma "Reggio Emilia" spēja veikt 12:0 izrāvienu, panākot 59:54. Ilgi gan mājinieku vadība nenoturējās, viesiem veicot 9:0 izrāvienu un nu jau pašiem panākot piecu punktu pārsvaru - 66:61. Spēles beigas aizritēja dramatiski, komandām pastāvīgi apmainoties ar vadības grožiem. Pēdējais vārds gan piederēja viesiem, kas pēdējās sekundēs izrāva sev uzvaru spēlē ar 80:79 un visā sērijā ar 3-0.

Artūrs Strautiņš spēlei pieteikts "Reggio Emilia" sastāvā netika.

Izmantotie resursi:
LEGABASKET SERIE A LEGABASKET SERIE A