Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovam "double-double" Krievijā, Šeļakova "Legia" 17. zaudējums 18 spēlēs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Butjankovam "double-double" Krievijā, Šeļakova "Legia" 17. zaudējums 18 spēlēs
Artjoms Butjankovs (Nr. 26) ar bumbu
Foto: Russiabasket.com

Kārtējo sekmīgo maču Krievijas Superlīgā aizvadījusi tās līdervienība Vladivostokas "Spartak-Primorye", kas viesos ar rezultātu 97:70 sagrāva "Ryazan" vienību. Spartakiešu uzvaru ar 19 gūtiem punktiem kaldināja Artjoms Butjankovs.

Lai gan viesu pārākums pēc rezultāta bija vairāk kā neapstrīdams, tomēr jāņem vērā tas, ka "Spartak-Primorye" pirms noslēdzošā ceturkšņa piederēja vien trīs punktu pārsvars (64:61). Pateicoties fantastiskām pēdējām desmit minūtēm viesiem graujošs panākums ar 97:70.

Uzvarētāju rindās otrs rezultatīvākais basketbolists bija Artjoms Butjankovs, kura rēķinā laukumā pavadītas 22:06 minūtes, kā arī 19 punkti (4/9 - 2p., 0/1 - 3p., 11/12 - s.m.), 11 atlēkušās bumbas, trīs pārtvertas bumbas un četras piezīmes. Latvietis pret sevi izprovocēja astoņus noteikumu pārkāpumus.

"Spartak-Primorye" šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, kas šai komandai ļauj ar bilanci 19-5 ieņemt pirmo pozīciju Krievijas Superlīgā.

Savukārt Polijas Basketbola līgā diametrāli pretēju sniegumu turpina rādīt Varšavas "Legia", kas šovakar ar rezultātu 60:95 bezcerīgi kapitulēja Vloclavekas "Anwil".

Varšavas kluba rindās bez punktiem (0/2 - 2p.) palika Andrejs Šeļakovs, kurš 14:41 minūtē nopelnīja četras piezīmes, savāca vienu atlēkušo bumbu, iedeva vienu rezultatīvu piespēli un pārtvēra vienu bumbu.

Varšavas "Legia" ar 17 zaudējumiem aizvadītajos 18 mačos atrodas pārliecinoši pēdējā vietā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja