Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

J.Bērziņam savainojums un pirmā uzvara Itālijas čempionātā

J.Bērziņam savainojums un pirmā uzvara Itālijas čempionātā
Jānis Bērziņš
Foto: orlandinabasket.it

Itālijas basketbola spēcīgākajā čempionātā Serie A pirmo uzvaru izcīnījusi Latvijas basketbolista Jāņa Bērziņa "Betaland Capo d'Orlando", kas savā laukumā ar pārspēja ''Fiat Torino'' basketbolistus.

"Betaland Capo d'Orlando" spēles pirmās desmit minūtes zaudēja ar 23:26, bet otrajā ceturtdaļā izdevās uzlabot savu spēli aizsardzībā, pretiniekiem vairs tik labi nevedās metienos no distances un šis arī kļuva par izšķirošo nogriezni mačā (25:13). Atlikušajā spēles daļā mājinieki pārliecinoši savu pārsvaru arī noturēja un beigās uzvarēja ar 90:77.

Jānis Bērziņš uzvarētāju sastāvā laukumā pavadīja 18 minūtes, taču ar rezultatīvu sniegumu neizcēlās. Latvieša kontā pieci punkti (soda metieni - 2/2, divpunktnieki - 0/1, tālmetieni - 1/2), četras atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle. Kā savā Twitter kontā vēsta klubs, Bērziņš trešajā ceturtdaļā paslīdēja un savainoja ceļgalu.

"Betaland Capo d'Orlando" komandai tā bija pirmā uzvara trīs aizvadītajās spēlēs Itālijas spēcīgākajā čempionātā. Šobrīd komanda pakāpusies uz 12. vietu 16 vienību konkurencē.

Izmantotie resursi:
LEGABASKET SERIE A


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-18 01:05, pirms 8 gadiem
Orazio Cauchi ‏@paxer89 2h2 hours ago
Janis Berzins went straight to the locker room after that fall, looks like a hyperextended knee #SerieA
, 2016-10-18 01:16, pirms 8 gadiem
Ka to saprast? Ar rezultativu sniegumu neizcelas,bet pec tam uzraksta,ka 5p.+4 +1 tomer guva.Tas laikam neskaitas
, 2016-10-18 17:47, pirms 8 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Ka to saprast? Ar rezultativu sniegumu neizcelas,bet pec tam uzraksta,ka 5p.+4 +1 tomer guva.Tas laikam neskaitas
visu vienkārši var saprast. Bērziņa gadījumā, ja ir zem 30 punktiem, 10-15 rebiem un padsmit piespēlēm, spēle skaitās kaunpilni izgāzta.
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Rinalds Mālmanis. Foto: Diana Jesin

Mālmanis Igaunijas ceturtdaļfinālu sāk ar 16+8, Rozītim 10+5

Igaunijas Meistarlīgas basketbolā ceturtdaļfinālu pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja Tartu "Ulikool" un Pērnavas "Osta".
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.