Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Dombrovskis

Bagatskis: "Denielss mums noteikti noderēs!"

Bagatskis: "Denielss mums noteikti noderēs!"
Ainars Bagatskis
Foto: Edvards Blaževičs, Fotodiena.lt

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma pārbaudes mačā ar Spānijas ACB līgas klubu ''Murcia'' (68:75) pārdomās par aizvadīto labdarības spēli un pēdējām desmit treniņprocesa dienām dalījās Ņižņijnovgorodas basketbola kluba galvenais treneris Ainars Bagatskis.

''Šāds mačs mums lieti noderēja,'' pēc piedzīvotā zaudējuma izteicās latviešu speciālists. ''Mēs desmit dienas trenējāmies, bijām pārbraucienos, spēlējām - visu bez brīvdienām un atpūtas. Tāpēc spēle ar ''Murcia'' palīdzēja mums pietuvoties saprašanai par to, kā spēlētāji izskatās un ko var parādīt sarežģītos apstākļos. Mača otrajā puslaikā nogurums, protams, traucēja daudziem - bija vairāk muļķīgi lēmumi, taču, neskatoties uz to, palikām spēlē līdz pat tās beigām. Tas nevar nepriecēt!''

''Pirmo spēli komandas sastāvā aizvadīja [bijušais vefietis Vils] Denielss. Viņam bija jo sevišķi grūti, tāpēc, ka viņš ar komandu bija aizvadījis vienu treniņu,'' atklāja Bagatskis. ''Viņš pagaidām nezina, ko spēlējam aizsardzībā un uzbrukumā, taču vienalga redzams, ka tas ir ļoti pieredzējis spēlētājs, kurš mums noteikti noderēs.''

''NN'' rindās vakar rezultatīvākie ar 16 un 15 punktiem bija amerikāņu uzbrucēji Trejs Tomkinss un Terenss Kinsijs, bet bijušais ''VEF Rīga'' uzbrucējs Vils Denielss protokolā atzīmējās ar četriem punktiem.

Jau rīt Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētā Ņižņijnovgorodas komanda aizvadīs kontrolmaču pret spēcīgo ''Valencia'' vienību.

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб "Нижний Новгород"


, 2014-09-18 00:27, pirms 10 gadiem
Butauts īsti nemācēja izmantot Danielsu, bet tāpat solīdu sezonu VEFā aizvadīja! Labs SF/PF jebkurai komandai.
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Rinalds Mālmanis. Foto: Diana Jesin

Mālmanis Igaunijas ceturtdaļfinālu sāk ar 16+8, Rozītim 10+5

Igaunijas Meistarlīgas basketbolā ceturtdaļfinālu pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja Tartu "Ulikool" un Pērnavas "Osta".
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller
2

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas basketbola klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.