Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Lejasmeieram un Kuksikam teicams vakars Eiropas līgās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lejasmeieram un Kuksikam teicams vakars Eiropas līgās
Rihards Kuksiks
Foto: herminenantes.fr

Šovakar Dāvja Lejasmeiera pārstāvētā Zviedrijas līgas komanda Sēderteljes "Kings" viesos ar 99:98 apspēlēja "Jamtland", kamēr Riharda Kuksika "Nantes" savās mājās Francijas Pro B līgas ietvaros pieveica "Provence Basket" ar rezultātu 81:63.

Zviedrija

Abu komandu spēle ritēja ļoti rezultatīvā un saspringtā gultnē, pēc pirmā puslaika vadībā ar divu punktu starpību esot viesiem no Sēderteljes - 59:57. Sēdertelje otrajā puslaikā brīžiem ieguva vairāk nekā desmit punktu pārsvaru, tomēr beigās to gandrīz izsēja svinot dramatisku uzvaru ar rezultātu 99:98.

Dāvis Lejasmeiers 34:35 minūtēs izcēlās ar 15 gūtiem punktiem (3/5 - 2p., 3/6 - 3p.), savāca četras atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja trīs piezīmes, trīsreiz kļūdījās, kā arī vienreiz pārķēra bumbu.

Pēc šīs spēles Sēderteljes "Kings" ar bilanci 21-8 ieņem otro vietu Zviedrijas čempionāta kopvērtējumā.

Francija-2

"Nantes" jau pirmajā puslaikā ieguva deviņu punktu vadību - 42:33. Otrajā puslaikā mājinieki pārsvaru palielināja, un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 81:63.

Rihards Kuksiks 29 minūšu laikā izcēlās ar 19 punktiem (1/3 - 2p., 5/8 - 3p., 2/2 - s.m.), savāca trīs atlēkušās bumbas, kā arī nopelnīja vienu piezīmi.

''Nantes" ar bilanci 11-11 ieņem 10. vienu Francijas Pro B līgas kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
Basketligan Herr | SBBF
LNB.fr - Site officiel de la Ligue Nationale de...