Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunais uzbrucējs Strautmanis spēlēs Itālijas B sērijā

Rolands Eliņš

Latvijas jaunais uzbrucējs Strautmanis spēlēs Itālijas B sērijā
Kristofers Strautmanis

19 gadus vecais Kristofers Strautmanis nākamo sezonu aizvadīs Itālijas komandā „Corona Platina”, kas spēlē Itālijas B sērijā, pēc spēka trešajā līgā valstī.

Par Kristofera Strautmaņa pievienošanos „Corona Platina” vienībai vēsta viņa pārstāvētā aģentūra „Prime Athlete”, norādot, ka šai komandai viņu izīrējusi „Vanoli Basket Cremona” vienība. „Vanoli Basket” līdz šim bija Itālijas A Sērijas komanda, pirms gada iegūstot Itālijas kausu, taču šovasar bija spiesta paziņot par aiziešanu no A Sērijas finansiālu grūtību dēļ.

Strautmanis „Vanoli Basket” sistēmā bija trīs gadus un viņam ir Itālijas basketbola pilsonība, kas sniedz iespēju spēlēt B sērijā. Šajā līgā, kas tiek raksturota kā pusprofesionāla, ir četras divīzijas, katrā pa 16 komandā. Iepriekšējā sezonā Itālijas B sērijā spēlēja arī cits Latvijas basketbolists Gints Antrops. Viņš iepriekšējā sezonā vidēji spēlē „Olimpia Matera” sastāvā iemeta 18.26 punktus.

Strautmanis iepriekšējā gadā pārstāvēja Latvijas U18 izlasi Eiropas čempionātā. Viņš vidēji mačā nospēlēja 15.3 minūtes un guva 4.1 punktu, savācot 2.9 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/PRIME_Athlete/s...