Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Peiners - Lietuvas līgas nedēļas MVP

Peiners - Lietuvas līgas nedēļas MVP
Žanis Peiners
Foto: LKL

Par Lietuvas Basketbola līgas (LKL) aizvadītās nedēļas vērtīgāko spēlētāju nosaukts Panevēžas "Lietkabelis" latviešu uzbrucējs Žanis Peiners.

"Lietkabelis" aizvadītajā nedēļā tikās ar Alītas "Dzūkija", izcīnot panākumu ar 95:64, bet nedēļas nogalē piedzīvoja negaidītu sakāvi Kēdaiņos pret uz to brīdi priekšpēdējā vietā esošo "Nevežis" (87:99).

Žanis abās spēlēs gan bija līmenī - pret "Dzūkija" Peineram 12 punkti, septiņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles un piecas izprovocētas piezīmes, bet pret "Nevežis" 22 punkti, trīs bumbas, trīs piespēles un atkal piecas izprovocētas piezīmes.

Latvijas valstsvienības basketbolists Peiners pievienojās "Lietkabelis" pagājušajā vasarā un šosezon Lietuvas čempionātā vidēji guvis 12,7 punktus, izcīnījis 3,0 bumbas, atdevis 3,0 piespēles un izprovocējis 3,7 pārkāpumus.

ULEB Eiropas kausā Žanim 12,8 punkti, 5,1 bumba un 2,8 piespēles, kā arī 4,5 izprovocētas piezīmes.

Žaņa Peinera spilgtākās epizodes aizvadītajā nedēļā

Izmantotie resursi:
Savaitės MVP – „Lietkabelio“ latvis - LKL.LT


, 2018-04-16 21:48, pirms 6 gadiem
Bring the Pain!
, 2018-04-16 23:28, pirms 6 gadiem
Peiners monstrs! Labs izlases palīgs!
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.
Daniels Hakets ar bumbu. Foto: Virtus Bologna
4

Banki padotajiem otrā uzvara pēdējās sešās mājas spēlēs un līderpozīcija A sērijā

Iepriekšējā nedēļā ULEB Eirolīgas kampaņu noslēgusī Boloņas "Virtus" šovakar Itālijas A sērijā ar 83:73 pārspēja Redžo Emīlijas komandu.
Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" 2024. gada 9. martā. Foto: Kangoeroes

Paula Strautmane pēc 30 uzvaru sērijas kļūst par Beļģijas čempioni

Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" basketbolistes svētdien, 21. aprīlī, savā laukumā uzvarēja septiņkārtējo Beļģijas čempioni "Royal Castors Braine" ar 70:67. Finālsērijā līdz divām uzvarām "ķenguri" bija pārāki ar 2-0 un trešo gadu pēc kārtas uzvarēja nacionālajā čempionātā.