Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis pie "Kyiv Basket" stūres izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bagatskis pie "Kyiv Basket" stūres izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
Ainars Bagatskis. Foto: FIBA

Ukrainas basketbola Superlīgā desmito panākumu aizvadītajās 15 spēlēs izcīnījusi Ainara Bagatska vadītā "Kyiv Basket", kas savā laukumā ar 97:92 pieveica "Dnipro".

Kijevieši ļoti pārliecinoši aizvadīja pirmo puslaiku, kurā mājinieki bija pārāki ar 55:38. Pēc pārtraukuma iniciatīvu laukumā pārņēma viesi, pietuvojoties līdz minimālam deficītam uz tablo, taču Ukrainas galvaspilsētas vienību tā arī nepanākot. Viesus neglāba Hendrija Loida Dagata 27 gūtie punkti.

"Kyiv Basket" ar bilanci 10-5 Ukrainas čempionāta kopvērtējumā saglabāja ceturto vietu, kamēr "Dnipro" ar 12-4 ir līdervienība.

Kijevieši izcīnījuši četras uzvaras pēc kārtas, ieskaitot arī FIBA Eiropas kausa cīņas, kur otrā posma K grupā Bagatska trenētie vīri pirmajā aplī spējuši gūt trīs panākumus trīs mačos. Pēdējā no tiem viesos ar 81:78 negaidīti tika apspēlēta "Ventspils" vienība.

Izmantotie resursi:
https://www.fibalivestats.com/u/UBF...