Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksiks: "Uzbrukumā nospēlēju labi"

Kuksiks: "Uzbrukumā nospēlēju labi"
Rihards Kuksiks izrāda emocijas pēc gūtiem punktiem
Foto: AP

Pēc Arizonas štata "Sun Devils" basketbola komandas uzvaras Latvijas basketbolists Rihards Kuksiks, kurš aizvadītajā naktī guva 18 punktus, dalījās pārdomās par aizvadīto cīņu.

Otrajā puslaikā Rihards Kuksiks guva 12 no 18 punktiem, būtiski sekmējot savas komandas pakaļdzīšanos pretiniekiem, kas iznāca sekmīga. "Man bija diezgan daudzi brīvi metieni, kurus realizēju. Viņi centās visu uzmanību veltīt Džeimsam (Hārdenam - aut.), kas man radīja vairākus brīvus metienus," notikumus otrajā puslaikā atcerējās Kuksiks.

"Uzbrukumā nospēlēju labi, bet pieļāvu daudz kļūdas (četras - aut.). Domāju kā varētu samazināt to skaitu," sacīja Kuksiks, kurš atklāja, ka viņam treneris ir devis zaļo gaismu nevis jebkādam metienam, bet gan labam, kas būtu labā situācijā.

"Sun Devils" galvenais treneris Herbs Sendeks arī paslavēja Kuksiku: "Lielu lomu tajā, ka atspēlējāmies spēlēja izmisums - bija jāsteidzas. Riks (Rihards Kuksiks - aut.) un Tajs (Ebots) paveica vairākas labas epizodes, cīnoties. Tajs labi pielaboja vienu metienu, bet Riks spēli pabeidza ar sešām atlēkušajām bumbām uzbrukumā. Nemetām ar augstu procentu kā tas bija iepriekšējās spēlēs. Spējām pagriezt spēli ar to, ka spēlētāji pamatīgi cīnījās."

Izmantotie resursi:
thesundevils.cstv.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-15 17:52, pirms 15 gadiem
Apsveicu, tā tikai turpināt.!

     [+] [-]

, 2008-12-15 18:08, pirms 15 gadiem
Patikami lasit nba nav aiz everesta

     [+] [-]

, 2008-12-15 18:48, pirms 15 gadiem
ļoti labs sniegums Kuksikam sezonas sākumā Ceru, ka progres neapstāsies un Kuksiks kļūs vēl labāks