Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksika treneris: Vēl daudz pie kā jāstrādā

Kuksika treneris: Vēl daudz pie kā jāstrādā
Rihards Kuksiks ar galveno treneri
Hērbu Sendeku
Foto: azcentral.com

Pēc piektdienas NCAA spēles, kurā Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas štata "Sun Devils" komanda ar 80:64 pārspēja "Mississippi Valley State" universitātes basketbolistus, pārdomās dalījās arizoniešu galvenais treneris Hērbs Sendeks.

Pēc uzvaras sezonas pirmajā spēlē Arizonas štata universitātes galvenais treneris Hērbs Sendeks minēja cīņu par atlēkušajām bumbām, jo tajā tika zaudētas sāncenšiem no "Mississippi Valley State" universitātes komandas (arizoniešiem 23 bumbas, Misissipī - 28). "Pašreiz esam koncentrējušies uz cīņu par atlēkušajām bumbām un uz faktu, ka zaudējam cīņā par neitrālajām bumbām. Pretinieki paveica lielisku darbu, nepadodoties. Otrajā puslaikā pieļāvām vairāk kļūdas nekā pretinieki, kas ir uztraucoši no mūsu skatpunkta," tā Sendeks, kurš kopumā pauda neapmierinātību ar savas vadītās komandas sniegumu otrajā puslaikā. "Mums vēl ir daudz pie kā strādāt. Atlocīsim piedurknes un mēģināsim kļūt labāki," sola Sendeks.

Treneris arī uzslavēja savus fanus, kas bija sanākuši kuplā skaitā (spēles apmeklētība - 8590 skat.). "Teikšu, ka mūsu studenti ir patiešām labi, par ko viņi pelnījuši uzslavas. Viņi mūs lieliski atbalsta, šonakt viņi bija patiešām liels spēks. Man patīk, ka viņi tērpušies dzeltenā krāsā un spēli skatās stāvot. Pie tam, ar katru spēli viņi kļūst izdomas bagātāki. Faniem jādod pieci," tā Sendeks.

Izmantotie resursi:
thesundevils.cstv.com

     [+] [-]

, 2008-11-15 23:02, pirms 15 gadiem
Latvijai tadus basketbola fanus

  +3 [+] [-]

, 2008-11-15 23:03, pirms 15 gadiem
Latvieši tik zin normāli padirsties, kurā komandā vairak leģionāru, kuram smukākas formas un kuram labāks bloks sanācis. Basketbols kā tāds stāv 2. plānā

  -1 [+] [-]

, 2008-11-15 23:04, pirms 15 gadiem
Vo vo,nesaprotu tadus.

     [+] [-]

, 2008-11-16 15:33, pirms 15 gadiem
nepiekrītu nevienam komentētāju vārdam!