Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peineram 12 punkti pret "Gaziantep"

Andrejs Siliņš

Peineram 12 punkti pret "Gaziantep"
Žanis Peiners noslēdz PAOK uzbrukumu
Foto: paokbc.gr

Pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajai Grieķijas čempionāta sezonai, aizvadījusi Saloniku PAOK vienība, kas ar 88:84 uzveica turku "Gaziantep", bet Žanis Peiners uzvarētāju labā iemeta 12 punktus.

Jau vēstījām, ka Žanis ar 13 punktiem bija PAOK rezultatīvākais spēlētājs iepriekšējā pārbaudes spēlē pret Maskavas CSKA. Vēl pirms tam PAOK spēlēja pret maķedoniešu MZT, uzvarot ar 76:72 (Peineram deviņi punkti).

Vakar Saloniku komanda aizvadīja nākamo pārbaudes spēli, mājās tiekoties ar pagājušās sezonas Turcijas astoto spēcīgāko komandu "Gaziantep". Lai gan lielāko mača daļu mājinieki atradās vadībā, viesi pēdējā ceturtdaļā uzvarēja ar 26:18, panākot pagarinājumu. Tajā PAOK uzvaru neatdeva, lai gan vēl minūti pirms beigām atradās iedzinējos. Viens no uzvaras nodrošinātājiem bija Peiners, kurš iemeta visus trīs soda metienus, ļaujot PAOK svinēt panākumu ar 88:84.

Kopumā mačā Žanis izcēlās ar 12 punktu guvumu, kas bija ar Kītu Klentonu dalīts otrais labākais rādītājs komandā. Rezultatīvākais ar 20 punktiem bija amerikāņu aizsargs Derils Braients.

Izmantotie resursi:
KAE ΠΑΟΚ official site

     [+] [-]

, 2016-09-15 17:18, pirms 8 gadiem
Žanis priecē. ceram un gaidam uz labu sezonu. bija sajūta, ka latvijā viņam iestājies panīkums un vienmēr ir licies, ka viņš var iet vēl kādu līmeni augstāk.