Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bertāns netiek pieteikts un “Olimpia” zaudē kausa ceturtdaļfinālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bertāns netiek pieteikts un “Olimpia” zaudē kausa ceturtdaļfinālā
Rolands Šmits. Foto: Barcelona FC

Itālijas basketbola kausa ceturtdaļfinālā negaidītu zaudējumu piedzīvoja Milānas "Olimpia", kamēr Spānijā Karaļa kausa ceturtdaļfinālā uzvaru izcīnīja cits Eirolīgas klubs "Barcelona". Taču Latvijas izlases basketbolisti Dairis Bertāns un Rolands Šmits laukumā nedevās.

Itālija

Milānas "Olimpia" piedzīvoja zaudējumu pret Boloņas "Virtus" – 84:86. Dairis Bertāns spēlei nebija pieteikts.

Spānija

"Barcelona" izdevās savā laukumā salauzt "Valencia" pretestību – 86:79. Sākoties noslēdzošajai ceturtdaļai, bija neizšķirts. Rolands Šmits bija pieteikumā, bet laukumā nedevās. Pusfinālā Barselona tiksies ar Tenerifi.

Ukraina

Odesas "Dynamo" izbraukumā ar 62:76 zaudēja "Kiev". Arnolds Helmanis devās starta pieciniekā un laukumā pavadīja 25:37 minūtes, kuru laikā guva desmit punktus (2p – 5/12). Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles. Andrejs Šeļakovs spēlēja 22:21 minūti un guva trīs punktus (1p – 1/2, 2p – 1/2). Viņš savāca septiņas bumbas zem groziem, būdams labākais savā komandā, un atdeva trīs piespēles.

Krievija-2

"Samara" mājās tika galā ar Maskavas CSKA-2 – 87:61. Iļja Gromovs laukumā bija 20:35 minūtes, gūstot septiņus punktus (1p – 1/1, 2p – 3/7). Viņš arī savāca deviņas atlēkušās bumbas. "Samara" galveno izrāvienu veica trešajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 20:8.

Kazahstāna

Uzvaru izcīnīja Latvijas izlases galvenā trenera Arņa Vecvagara vadītā Atirau "Barsy", kas izbraukumā ar 101:82 pārspēja Aktau "Kaspiy". Jau pirmajā puslaikā izdevās iegūt 16 punktu pārsvaru, kas turpinājumā tika palielināts.