Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Laksam teicama precizitāte no tālienes, komanda pakāpjas uz trešo vietu Polijā

Laksam teicama precizitāte no tālienes, komanda pakāpjas uz trešo vietu Polijā
Mārtiņš Laksa. Foto: plk.pl

Polijas basketbola līgas kārtējā spēlē trešo uzvaru pēc kārtas svinējusi Mārtiņa Laksas pārstāvētā Ļubļinas "Pszczółka Start", kas izbraukumā ar 79:68 pieveica Gdiņas "Asseco Arka". Latviešu basketbolists atzīmējās ar 14 gūtiem punktiem.

Kopumā Laksa šovakar laukumā pavadīja 26 minūtes un 13 sekundes, realizējot divus no četriem divpunktu un trīs no četriem trīspunktu metieniem, kā arī vienīgo izmesto soda metienu. Laksa arī savāca divas atlēkušās bumbas, izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus pretiniekiem un iekrāja +/- rādītāju +5.

"Pszczółka Start" sastāvā produktīvākais ar 20 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un 11(!) izprovocētiem pārkāpumiem bija Kacpers Borovskis. "Pszczółka Start" ar bilanci 3-1 Polijas čempionātā pacēlās uz trešo pozīciju.

Itālijas Superkausa "Četru finālā" neizdevās iekļūt Andreja Gražuļa, kurš šovakar savainojuma dēļ nebija pieteikumā, pārstāvētajai Triestes "Allianz", kas C apakšgrupas pēdējā mačā ar 62:80 kapitulēja Trevizo "Benetton" priekšā.

Itālijas A sērijas čempionāts sāksies 27. septembrī.

Izmantotie resursi:
https://plk.pl/mecz/108685/asseco-a...
netcasting2.webpont.com


Krišs Helmanis. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Helmanim 8+11 Vācijā, Jakoviča pārstāvētā Spānijas otrās līgas līdere pārtrauc uzvaru sēriju

Latviešu basketbolisti piektdienas vakarā aizvadījuši spēles Vācijas un Spānijas līgās.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).