Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kalve pagarina līgumu ar Zviedrijas komandu "Stars"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalve pagarina līgumu ar Zviedrijas komandu "Stars"
Ernests Kalve. Foto: Sīms Semiskars

33 gadus vecais latviešu basketbolists Ernests Kalve arī nākamajā sezonā pārstāvēs Zviedrijas komandu "Koping Stars".

"Esmu ļoti priecīgs, ka varu turpināt spēlēt šajā komandā. Gribu palīdzēt, tāpēc laukumā atdošu tikpat daudz enerģijas un ieguldīšu tikpat daudz darba, cik pagājušajā sezonā," izteicās Ernests Kalve. Viņš "Koping Stars" pievienojās pagājušās sezonas laikā, un kluba mājaslapā norādīts, ka, pateicoties spēles stilam un tam, ka viņš nebaidījās upurēties komandas labā, Kalve kļuvis par līdzjutēju favorītu.

Brīdī, kad sezona tika apturēta koronavīrusa pandēmijas dēļ, "Kings" ar bilanci 24-9 ieņēma trešo vietu kopvērtējumā. Tikai 2017./18. gada sezonā vienība uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, nopelnot tiesības startēt līmeni augstāk.

Latvijā Kalve pēdējoreiz spēlēja 2014. gadā, kad pārstāvēja "Baronu". Turpinājumā viņš izmēģinājis spēkus Ungārijā, Rumānijā un Igaunijā, Pērnavas komandā aizvadot 2018./19. gada sezonu.

Izmantotie resursi:
https://kopingstars.se/ernests-kalv...