Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Fuenlabrada" grib pagarināt līgumu ar K. Valteru

"Fuenlabrada" grib pagarināt līgumu ar K. Valteru
Kristaps Valters
Foto: acb.com

Spānijas basketbola kluba Madrides "Fuenlabrada" piedāvājis saspēles vadītājam Kristapam Valteram pagarināt līgumu uz vēl trīs sezonām.

Pagājušajā nedēļā sezona noslēdzās Spānijas ACB līgas klubam Madrides "Fuenlabrada", kas regulārajā čempionātā ierindojās devītajā vietā un palika pirmie, kas neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Starp citu, astotajā vietā iespraucās Jāņa Blūma klubs "Bilbao Basket", kam ceturtdaļfinālā tikšanās ar Vitorijas "Tau Ceramica". Tagad aktuāls kļuvis jautājums par "Fuenlabrada" nākamās sezonas sastāvu.

Kā vēsta spāņu sporta portāls as.com, tad "Fuenlabrada" jau piedāvājusi pagarināt līgumu uz vēl trīs gadiem latviešu saspēles vadītājam Kristapam Valteram. Pagaidām Valters vēl neesot izlēmis, vai paliks "Fuenlabrada" sastāvā. Tiek prognozēts, ka par Valteru varētu interesēties vairāki spēcīgi Eiropas klubi, kas būtu gatavi pārspēt "Fuenlabrada" piedāvājumu.

Madrides komandu pirmās izmaiņas jau ir skārušas. Uzreiz pēc sezonas beigām "Fuenlabrada" prezidents Hosē Kvintana paziņoja, ka uz Madrides "Real" pārcelsies Breds Olesons, kurš šoezon bija visas līgas otrais rezultatīvākais spēlētājs ar vidēji 18 punktiem spēlē. Olesonam jau atrasts aizvietotājs un tas būs cits amerikānis Alans Voskuls, kurš šosezon pabeidza "Texas Tech" universitāti. Voskulam ir arī dāņu pase, tāpēc uz viņu neattieksies nekādi neeiropiešu ierobežojumi. Tāpat arī "Fuenlabrada" prezidents atklāja, ka dažādas komandas izrādot interesi arī par citiem komandas spēlētājiem. "Tas vienkārši mums ir jāpieņem, ka labākie spēlētāji varētu pamest komandu. Tomēr mums jau ir padomā vairāki interesanti aizvietotāji," sacījis Kvintana.

Šodien eSports.lv tiešraidē piedāvās interviju ar Kristapu Valteru, kas notiks Rīgas ASK un VEF spēles puslaika pārtraukumā.

Izmantotie resursi:
as.com
adn.es
acb.com

 +12 [+] [-]

, 2009-05-14 12:52, pirms 15 gadiem
ir arī pelnījis ar šo labu sezonu!

  +6 [+] [-]

, 2009-05-14 12:57, pirms 15 gadiem
Būtu savādi ja viņi negribētu Valteru paturēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-14 13:05, pirms 15 gadiem
protams ka grib, kursh gan negribeetu

 +15 [+] [-]

, 2009-05-14 13:06, pirms 15 gadiem
vieni grib paturēt, citi - noteikti dabūt - tā ir ierasta situācija spēlētājam, kurš sevi lieliski parādijis spēcīgā līgā, bet ne tik spēcīgā klubā! bet te ir svarīga nianse - pa lielam šī ir Ādolfa labākā un stabilākā sezona karjerā, bet vai viņš šādā līmenī spēs aizvadīt arī nākamo, ja nokļūs kādā spēcīgā Eirolīgas klubā? ir divi varianti - 1.spēle aiziet arī tur un Kristaps kļūst par vienu no TOP saspēlniekiem Eiropā. 2.maz minūšu, neveksmīgas epizodes un slikta sezona, kas viņu atkal atsviestu pāris gadus atpakaļ...vnk neticas, ka Eiropas grands ņemtu Kristapu kā 1.saspēlnieku, vismaz pagaidām!
mans viedoklis - ja būtu iespējams, tad palikt šajā pat klubā, bet vēl tikai uz vienu sezonu, teiksim, līgums 1+1. tad gan, ja nākamais gads būtu tikpat labs vai pat vēl labāks, Valters varētu būt kāda granda saspēles vadītājs nr.1. bet nu tas mans subjektīvais viedoklis un gan jau viņš pats, aģents un sencis labāk zin!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2009-05-14 13:36, pirms 15 gadiem
acmilan rakstīja: es domaju ka kristaps spej spelet eiroligas klubaa kautkur eiropaa!!!! man butu isteniba prieks soo speletaju ieraudzit kada no musu kaiminzemes lielajiem klubiem!!!
Jā, es arī iedomājos par Baltkrievijas lielajiem klubiem!

     [+] [-]

, 2009-05-14 13:41, pirms 15 gadiem
Piekrītu tiem, kas saka, ka vajag palikt vēl vismaz uz sezonu.
Tieši nākamā sezona parādīs īsto Adolfa vērtību, jo ja spēlētājs aizvada divas lieliskas sezonas pēc kārtas, tas jau liecina par stabilitāti. Un tad viņa vērtība būs vēl lielāka. Diez vai ir jēga iet uz kādu grandu, kur nav garantēts spēles laiks un loma komandā...

     [+] [-]

, 2009-05-14 13:53, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: vieni grib paturēt, citi - noteikti dabūt - tā ir ierasta situācija spēlētājam, kurš sevi lieliski parādijis spēcīgā līgā, bet ne tik spēcīgā klubā! bet te ir svarīga nianse - pa lielam šī ir Ādolfa labākā un stabilākā sezona karjerā, bet vai viņš šādā līmenī spēs aizvadīt arī nākamo, ja nokļūs kādā spēcīgā Eirolīgas klubā? ir divi varianti - 1.spēle aiziet arī tur un Kristaps kļūst par vienu no TOP saspēlniekiem Eiropā. 2.maz minūšu, neveksmīgas epizodes un slikta sezona, kas viņu atkal atsviestu pāris gadus atpakaļ...vnk neticas, ka Eiropas grands ņemtu Kristapu kā 1.saspēlnieku, vismaz pagaidām!
mans viedoklis - ja būtu iespējams, tad palikt šajā pat klubā, bet vēl tikai uz vienu sezonu, teiksim, līgums 1+1. tad gan, ja nākamais gads būtu tikpat labs vai pat vēl labāks, Valters varētu būt kāda granda saspēles vadītājs nr.1. bet nu tas mans subjektīvais viedoklis un gan jau viņš pats, aģents un sencis labāk zin!
es domaju ka viens klubs kas spele Eiroliga vinju varetu panjemt kaa pirmo-precizak divi....Zalgiris un Rytas-vinji vera atlauties mega dargus saspelniekus un Kristapam tas butu ari sava zinjaa pozitivi spelet Eiroligaa

     [+] [-]

, 2009-05-14 14:17, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: es domaju ka viens klubs kas spele Eiroliga vinju varetu panjemt kaa pirmo-precizak divi....Zalgiris un Rytas-vinji vera atlauties mega dargus saspelniekus un Kristapam tas butu ari sava zinjaa pozitivi spelet Eiroligaa
Žalgiris? nu nezinu! no sākuma lai tiek galā ar finansēm! Rytas? tad jau drīzāk, bet atklāts paliek jautājums - vai Rytas būtu gatavi ņemt Kristapu kā 1.saspēlnieku un nodrošināt ap 30min spēlē?

  -2 [+] [-]

, 2009-05-14 14:19, pirms 15 gadiem
Vienīgi žēl, ka klubs nespēlē Eirolīgā. Ja Kristaps aizvadītu vēlvienu tikpat veiksmīgu sezonu, varētu pāriet uz kādu Eirolīgas klubu. Sen mums nav bijis Eirolīgas spēlētāja.

  +5 [+] [-]

, 2009-05-14 15:12, pirms 15 gadiem
taisni gribēju prasīt lai esports.lv uztaisa interviju ar Kristapu!

     [+] [-]

, 2009-05-14 17:43, pirms 15 gadiem
kas vainas būtu palikt Madridē? Saule, silts laiks, meitenes... aa un vēl basketbols normālā līmenī

     [+] [-]

, 2009-05-14 19:07, pirms 15 gadiem
prieks,ka grib pagarinaat!lai jau paliek Madridē. mees buusim liels speeks EČ!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-14 20:17, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: es domaju ka viens klubs kas spele Eiroliga vinju varetu panjemt kaa pirmo-precizak divi....Zalgiris un Rytas-vinji vera atlauties mega dargus saspelniekus un Kristapam tas butu ari sava zinjaa pozitivi spelet Eiroligaa
Es protams ļoti atvainojos visu mīlētās Eirolīgas priekšā, bet es domāju, ka daudz labāk ir spēlēt Spānijas līgā klubā kurš nespēlē Eirolīgā, nevis Lietuvas līgā klubā kurš spēlē Eirolīgā. Patiešām nesaprotu, kas jums tā par slimību par to Eirolīgu. Ja Žalgirī Valters vienu sezonu normāli nokapātu, tad laikam lielākā daļa teiktu, ka nu jau jāmauc uz NBA. Pieaudziet taču beidzot.
P.S. Es nesaku ka viņš nepavilks Eirolīgā, es vienkārši atgādinu ka viņš spēlē Eiropas labākajā līgā.

     [+] [-]

, 2009-05-14 20:37, pirms 15 gadiem
Ādis grib izspiest (pamatoti) 500 k eirīšur par sezonu, bet šie pagaidam dod 3reiz pa 450k. Info no timmermana