Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timmam divas negatīvas Covid-19 analīzes

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Timmam divas negatīvas Covid-19 analīzes
Jānis Timma. Foto: Himki

Maskavas apgabala ''Khimki'' un Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma savā sociālā tīkla ''Instagram'' profilā publicējis divus storijus, kas norāda uz divām negatīvām Covid-19 analīzēm, līdz ar to var uzskatīt, ka Timma Covid-19 izslimojis un, iespējams, drīzumā atkal dosies laukumā palīdzēt savai vienībai.

Maskavas apgabala ''Khimki'' bija viena no pirmajām ULEB Eirolīgas komandām, kuru masveidā skāra Covid-19 vīruss. Viens no saslimušajiem bija arī latviešu basketbolists Jānis Timma un spēlē pret Kauņas ''Žalgiris'' Timma nespēlēja.

Savā Instagram profilā Jānis Timma publicējis divus storijus ar negatīvām Covid-19 analīzēm, kas veiktas 11. un 12. oktobrī. Līdz ar to var uzskatīt, ka basketbolists izslimojis Covid-19 un, iespējams, drīzumā jau varēs palīdzēt savai vienībai.

Maskavas apgabala ''Khimki'' vēl nav izcīnījusi nevienu uzvaru ULEB Eirolīgas spēlēs un rītvakar aizvadīs trešās kārtas spēli pret Madrides ''Real''. Tikmēr Vienotajā basketbola līgā ''Khimki'' ar divām uzvarām četrās spēlēs ierindojas septītajā vietā 13 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/janis.timma/

     [+] [-]

, 2020-10-13 19:04, pirms 3 gadiem
Prieks kad Janis strelniekam negatvis