Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūms: "Zinu, ka mans laiks Redžo klubā vēl pienāks"

Rolands Eliņš

Blūms: "Zinu, ka mans laiks Redžo klubā vēl pienāks"
Jānis Blūms. Foto: Pallacanestro Reggiana

Itālijas medijā „Gazzeta di Reggio” Latvijas pieredzējušais basketbolists Jānis Blūms komentējis pieticīgo sezonas ievadu un paudis pārliecību, ka viņa laiks Redžo komandā vēl pienāks.

Jānis Blūms Itālijas A Sērijas ievadā „Reggio Emilia” sastāvā laukumā devies divās no trim spēlēm, vidēji nospēlējot 9.5 minūtes un gūstot 1.5 punktus. Viņa pārstāvētā komanda sezonas ievadā tikusi pie vienas uzvaras.

„Man nav nekādu fizisku problēmu,” intervijā Itālijas medijam par savu sniegumu sacīja Jānis Blūms. „Ar mani viss kārtībā, treniņos paveicu 100% darba un vienmēr cenšos palīdzēt komandai. Mums komandā ir vairāki talantīgi spēlētāji. Ņemot vērā spēles laiku, man nav bijis daudz iespēju sevi parādīt.”

„Paradoksāli, taču treniņos man viss sanāk daudz labāk nekā spēlēs,” turpināja Blūms. „Taču zinu, ka mans laiks pienāks. Man ir 38 gadi, esmu iekrājis pamatīgu pieredzi, un, balstoties tieši uz to, zinu, ka tas ir tikai laika jautājums.”

„Reggio Emilia” nākamā spēle paredzēta 18. oktobrī viesos pret Boloņas „Virtus”.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/reggio...

     [+] [-]

, 2020-10-13 18:38, pirms 3 gadiem
Jāsāk tik mest iekšā tad arī pienāks!