Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Freimanim deviņi punkti, "Kalev/Cramo" grauj ar +40

Freimanim deviņi punkti, "Kalev/Cramo" grauj ar +40
Rolands Freimanis
Foto: Bckalev.ee

Igaunijas čempionāta trešās spēļu kārtas mačā šovakar Rolanda Freimaņa pārstāvētā Tallinas „Kalev/Cramo” komanda ar 99:59 sagrāva citu galvaspilsētas klubu „TLU/Kalev”, izcīnot trešo panākumu.

Rolands Freimanis laukumā pavadīja 21 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus (2p. - 2/5, 3p. - 1/3, s.m. - 2/2) un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Interesanti, ka pēc pirmās ceturtdaļas viesiem bija tikai trīs punktu pārsvars (20:17), bet lielajā pārtraukumā "Kalev/Cramo" devās ar +7 (44:37), tomēr otro puslaiku Freimaņa komanda uzvarēja ar 55:22. Rezultatīvākie "Kalev/Cramo" rindās bija Ēriks Kēduss un Marko Kilingsvorts, kuri guva pa 16 punktiem, bet pa 11 punktiem sakrāja Janars So un Džošs Būns, kurš izcīnīja arī 15 atlēkušās bumbas.

Igaunijas čempionātā šosezon startē astoņas komandas. Latvijas basketbolisti spēlē arī Rakveres "Tarvas" komandā, kurā ir Reinis Strupovičs un Roberts Stumbris, bet "Valka/Valga" rindās ir seši latvieši - Kalvis Krūmiņš, Kristaps Kanbergs, Edgars Krūmiņš, Mārtiņš Berķis, Jurijs Aleksejevs un Jēkabs Rozītis.

Izmantotie resursi:
basket.ee

     [+] [-]

, 2015-10-13 20:53, pirms 9 gadiem
Freimis sogad un pagajsgad ir ka diena pret nakti, loti svaks sezonas sakums!!!