Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Uz Itālijas C sēriju pārceļas jau piektais latviešu basketbolists - Bērziņš pievienojas "NBB Brescia"

Uz Itālijas C sēriju pārceļas jau piektais latviešu basketbolists - Bērziņš pievienojas "NBB Brescia"
Foto: bkvalmiera.lv

17 gadus vecais latviešu basketbolists Tomass Bērziņš parakstījis trīs gadu līgumu ar "NBB Brescia" klubu Itālijā un paredzams, ka nākamajā sezonā spēlēs arī Itālijas C sērijā.

17 gadus vecais Bērziņš līdz šim spēlējis BS "Rīga" komandā Jaunatnes līgā, pagājušajā sezonā U17 vecuma grupā vidēji gūstot 9,5 punktus un izcīnot 10,0 atlēkušās bumbas. LBL trešajā divīzijā savas sporta skolas komandas rindās Bērziņam vidēji 7,9 punkti un 8,3 bumbas zem groziem.

Bērziņš parakstījis trīs gadu līgumu ar Breščas klubu un paredzams, ka nākamajā sezonā spēlēs gan Itālijas U18, gan U20 čempionātos, kā arī lielajā komandā, kas startēs C sērijas "Gold" līgā - pēc spēka ceturtajā Itālijas līgā.

"New Best Basket" klubs no Breščas pilsētas par savu pamatmērķi izvirzījis jauno basketbolistu audzināšanu.

Jau iepriekš līgumus ar klubiem C sērijā - vai nu "Gold" vai "SIlver" līgās - parakstīja četri pieredzējušāki latviešu basketbolisti Kristaps Mediss, Artūrs Dušelis, Elvis Endzels un Gustavs Puhovs.

Izmantotie resursi:
Nbb - New Best Basket Brescia - Basket Brescia...


, 2017-08-13 20:50, pirms 7 gadiem
Es domāju citu Bērziņu.
, 2017-08-13 21:52, pirms 7 gadiem
Četri pieredzējuši... Ha, ha, ha! Maigi sakot, Endzels un Puhovs ir pilnīgi zaļi gurķi, un tāds pats būs šitais Bērziņš.
, 2017-08-13 22:21, pirms 7 gadiem
Es jau nodomāju,ka slotas kāts! Ehhh
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).
Klaipēdas "Neptūnas" basketbolists Žigimants Janavičs (Nr. 4). Foto: BC Neptūnas Klaipėda

Šmitam piecas piezīmes, "Žalgiris" divu pagarinājumu drāmā zaudē Klaipēdā

Pirmo klupienu Lietuvas Basketbola līgā (LKL) kopš 27. novembra piedzīvoja valsts vadošā komanda Kauņas "Žalgiris", izbraukumā divu papildlaiku kaujā piekāpjoties (112:114) Klaipēdas "Neptūnas".